Ljepotica!

Pokazala seksi grudnjak ispod raskopčane bluze, jasno je zašto je zgodna glumica bila glavna zvijezda ovog događaja

Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: Profimedia) +0 Vanessa Hudgens (Foto: Profimedia) Galerija

Vanessa Hudgens bila je jedna od glavnih zvijezda Rihannina showa ''Savage x Fenty''.

Glumica Vanessa Hudgens ne gubi vrijeme svakodnevnim sitnicama već svaku priliku koristi kako bi zasjala u punome sjaju.

Pogledaj i ovo Vanessa Hudgens (Foto: AFP) samo opušteno Slavna ljepotica priredila pravi show na plaži: Mazila se s prijateljicom, plesala i pokazala sve svoje čari!

Sredinom ovoga tjedna pojavila se na Rihanninom showu "Savage x Fenty", a na crvenom tepihu je bila u jednostavnoj tamnozelenoj opravici, no kada se okrenula, pokazala je svu svoju raskoš. 

Imala je raskopčanu bluzu te je grudnjak izbacila u prvi plan. Nedavno su počele kružiti glasine da je bila na operaciji grudi, no o tome se nije izjasnila.

Prije nekoliko godina u jednom je intervjuu ispričala kako je u vezi takvih operacija diljem svijeta veliki pritisak na ženama.

"Nema to veze samo s mojom industrijom, živimo u Americi. To je jednostavno pritisak društva u kojem živimo. Ako pogledate kulture diljem svijeta i njihovo poimanje ljepote, shvatit ćete koliko su žene predivne u svojoj različitosti", rekla je onda glumica.

32-godišnja Vanessa je, inače, navodno u zagrljaju nogometaša Colea Tuckera od prošle godine. To joj je ujedno i prva romansa nakon prekida s Austinom Butlerom, s kojim je u vezi bila devet godina.

Kao razlog prekida s Austinom nakon devet dugih godina spominjalo se to da ona još ne želi djecu, o čemu je bila i sama javno govorila. "Želim se udati, putovati, a onda imati djecu. Vjerojatno u kasnim tridesetima. Svačiji sat je drugačiji", jednom je prilikom izjavila. 

Prije Austina glumica je ljubila glumca Zaca Efrona, i to od 2005. do 2010. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel Kovačić - 6 Celebrity Lijepa supruga Matea Kovačića objavila fotku s roditeljima koje rijetko pokazuje, pogledajte od koga je naslijedila izgled

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene