Ne stari!

Bivša predsjednica javila se nakon nekog vremena pa pozirala s kolegama, pratitelji joj se ne prestaju diviti!

Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Vesna Dragojević i Kolinda Grabar-Kitarović Vesna Dragojević i Kolinda Grabar-Kitarović In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 10 In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 9 In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 8 In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 7 +12 In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 6 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović javila se nakon dugo vremena na Instagramu i pozirala ispred mora punog jedrilica u Grčkoj.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović javila se nakon dugo vremena na Instagramu te objavila nekoliko fotografija iz Grčke.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Kolinda je pozirala s nekoliko osoba s kojima je sudjelovala na simpoziju na kojem se raspravljalo o posljedicama rata u Ukrajini.

Bivša predsjednica za prigodu je odjenula crnu košulju koja se veže oko vrata, a kosu je svezala u njezinu poznatu pundžu te kombinaciju dodatno podigla bisernim visećim naušnicama.

U pozadini Kolinde fotografirano je predivno more koje je puno jedrilica u zalazak sunca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Otkako je prestala biti predsjednica, Kolinda se posvetila radu na svojoj liniji koju je znatno stesala, a nedavno su se pojavile njezine fotografije stare 14 godina kao sjajan podsjetnik koliko se s vremenom promijenila.

Mnogi pratitelji su je i ovog puta obasuli komplimentima.

''Predivna predsjednica'', ''Moja najdraža osoba'', ''Kraljica'', ''Predivna snažna žena'', pisali su joj brojni pratitelji.

Bivša predsjednica pred kamerama In magazina nedavno je i otkrila što se u njezinu domu događalo kad bi joj završile obveze na Pantovčaku, a ispričala je i kako izgled njen brak sa suprugom Jakovom.

''Znate ono Jakove izdrži i tako dalje, nije njemu bilo tako loše. On je zapravo do određene mjere i uživao u svemu tome'', ispričala je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +26 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 Celebrity Ronaldovu Georginu zbog ove fotke optužili za Photoshop: ''Tko povjeruje da je ovo tvoja stražnjica, u velikoj je zabludi!''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov +11 Nenad Tatarinov i Maja Šuput Zanimljivosti Maja Šuput objavila fotku muža i sina pa ukazala na jedan šarmantan detalj na Nenadu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene