Slike govore više od riječi!

Fotografije najbogatijeg čovjeka na svijetu s godišnjeg odmora pravi su hit na društvenim mrežama, pogledajte zašto!

Elon Musk Elon Musk Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk Elon Musk - 10 Elon Musk - 9 Stjepan Hauser i Elon Musk Natasha Bassett, Elon Musk Elon Musk +15 Elon Musk - 7 Galerija

Elon Musk ljetuje na Mikonosu s grupom prijatelja dok ih paparazzi prate u stopu, a mnogima je za oko zapeo njegov izgled u kupaćim gaćama.

Ako je suditi prema fotografijama, Elon Musk bez brige na pameti dobro se zabavlja sa svojim prijateljima na luksuznom brodu, a koliko se opustio, možete pogledati OVDJE.

Pogledaj i ovo Elon Musk postao predmet sprdnje Evo kako je najbogatiji čovjek na svijetu odgovorio hejterima koji su ga ismijavali zbog njegova izgleda bez majice!

Američki milijarder ljetuje na otoku Mikonosu u Grčkoj, a tamo su ga paparazzi ulovili u opuštenom izdanju, pa se zbog izgleda u kupaćim gaćama našao na meti komentara na društvenim mrežama. Neki su se primili njegove linije, a neki se šale da izgleda kao da nikad nije bio na suncu. 

Među ostalima, ulovili su ga u društvu tajanstvene djevojke, za koju se na kraju ispostavilo da je riječ o poznatoj modnoj dizajnerici Sarah Staudinger, koja je nova supruga Arija Emanuela, izvršnog direktora jedne od najvažnijih holivudskih agencija za talente Endeavour.

Sarah je nosila žuti top koji joj je otkrio raskošno poprsje, ali i vitku figuru, te suknju koja je bila nižeg struka, pa joj je trbuh također dolazio do izražaja.

Vozili su se brodom te uživali u razgledavanju destinacije, a čini se kako je djevojci baš godilo njegovo društvo jer nije skidala osmijeh s lica, a Elon je hodao bez majice i pomalo teturao s čašicom u ruci. 

Musk je nedavno okončao svoju vezu s Natashom Bassett, a nešto ranije objavljeno je da je u tajnosti dobio drugo dijete s bivšom djevojkom i glazbenicom Grimes samo tri mjeseca nakon što su prekinuli.

Vijest je potvrdila sama Grimes, koja je za Vanity Fair otkrila da su dobili kćer, koju su nazvali Exa Dark Sideræl, ali je zovu Y. Kćer im je rodila surogat-majka, a par već ima sina, kojeg su nazvali X Æ A-Xii.

Inače, Elon već ima petoricu sinova iz prvog braka s Justine Wilson. 

No, to nije sve.

Nedavno je potvrdio i da je dobio blizance s 36-godišnjom Shivon Zilis, izvršnom direktoricom njegova start-upa za umjetnu inteligenciju Neuralink.

Elon Musk 2018. je kratko bio i s Amber Heard, koja trenutačno vodi parnicu s bivšim suprugom Johhnyjem Deppom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov +13 Nenad Tatarinov i Maja Šuput Zanimljivosti Maja Šuput objavila fotku muža i sina pa ukazala na jedan šarmantan detalj na Nenadu!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Ecija Ivušić Goran Belošević i Ecija Ivušić - 6 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 7 +15 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 4 Celebrity Ecija Ivušić objavila niz seksi fotografija koje nije javno odolio prokomentirati ni njezin poznati zaručnik

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene