Wooooow!

Kakva žena: Jedna od najljepših hrvatskih plesačica zablistala na reviji u ulozi modela

Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) +0 Valentina Walme (Foto: Instagram) Galerija

Plavokosu Valentinu Walme publika je pobliže upoznala u showu "Ples sa zvijezdama".

U srijedu je u Klovićevim dvorima održana revija dizajnerice Ivane Jurić.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz - 5 Zavidna linija! Pobjednik ''Plesa sa zvijezdama'' pokazao savršeno isklesani trbuh, a na vruće fotografije nisu ostali ravnodušni ni muški kolege!

Kao i svaki modni događaj u metropoli, i ovaj je privukao brojna poznata lica iz domaćeg javnog života, među kojima i atraktivnu Valentinu Walme.

Lijepu i talentiranu plesačicu šira publika upoznala je u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je plesala s novinarom našeg IN magazina Davorom Garićem, a nakon showa plesačica je ostvarila brojne poslovne suradnje te skupila još veću vojsku vjernih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Kao i svaki put dosad, Valentina je blistala u zanimljivoj ljubičastoj haljini koja je otkrila njezine savršene noge, a pažnju je privlačila i bujnom i dugom kosom, koja izaziva zavist žena zbog besprijekorne sređenosti baš svaki put.

Naime, plesačica se sinoć našla u ulozi modela, a pistom se prošetala savršeno.

Sve vrijeme nije skidala veliki osmijeh s lica, a kako i ne bi, kada je sama priznala da joj je spomenuti show otvorio brojna vrata.

Zanimljivo, njezino srce još je uvijek slobodno, no vjerujemo da se za nju otimaju brojni muškarci. Ako vam treba još pokoji dokaz zašto, pronađite ga u našoj galeriji.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Getty Images) +7 Selena Gomez (Foto: AFP) Celebrity Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene