Potvrdili šuškanja!

Najljepša domaća plesačica sretno je zaljubljena, njezino srce osvojio je šarmantni glumac od kojeg se više ne odvaja

Marko Petrić Marko Petrić PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić Marko Petrić Marko Petrić (Foto: Instagram) - 8 Marko Petrić (Foto: Nova TV) - 9 Marko Petrić (Foto: Instagram) - 7 Marko Petrić (Foto: Instagram) - 6 Marko Petrić (Foto: Nova TV) - 4 Marko Petrić (Foto: Instagram) - 3 +0 Marko Petrić (Foto: Nova TV) - 2 Galerija

Valentina Walme i Marko Petrić su nakon nekoliko mjeseci potvrdili vijest da su zajedno i zaljubljeni.

Najljepša hrvatska plesačica, kako ju mnogi nazivaju, Valetina Walme u stilu holivudske zvijezde zablistala je na događanju održanom u Muzeju za umjetnost i obrt gdje se pojavila u glamuroznom izdanju i nije skidala široki osmijeh s lica, a za koji ima itekako dobar razlog.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Marko Petrić - 3 kakav vikend! Evo kako je izgledalo vjenčanje jednog od najljepših domaćih parova, među uzvanicima su se našli brojni poznati Hrvati!

Naime, Valentina se na crvenom tepihu pojavila u društvu glumca Marka Petrića koji je osvojio njezino srce, a da ih veže i nešto više od običnog prijateljstva potvrdili su nakon što se o njihovoj vezi šuška već neko vrijeme.

"Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, jer ne bi došli zajedno da nije tako, ali kao što smo već rekli, o svom nekom osobnom životu izbjegavamo govoriti, pa ćemo i ovaj put iskoristiti tu istu rečenicu", izjavio je Marko za Story.hr.

Valentina i Marko zajedno su snimljeni prvi još prošle jeseni nakon čega su odmah krenule glasine da ih veže ljubav, a dodatna nagađanja pokrenule su i fotografije koje su dijelili na društvenim mrežama.

Lijepa plesačica je domaćoj javnosti za oko zapela nakon što je sudjelovala u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" kao mentorica Davoru Gariću te u "Tvoje lice zvuči poznato", a njezinoj se ljepoti od tada mnogi dive. Marko je postao omiljen među domaćom publikom kao glumac iz serija "Čista ljubav" i "Drugo ime ljubavi", a slovi kao jedan od najperspektivnijih domaćih glumaca mlađe generacije, što je publika već prepoznala i osigurao je velik broj obožavatelja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marko Grubnić Celebrity Marko Grubnić pokazao spontani trenutak, evo kako on i Momčilo izgledaju kada ih uhvate nespremne

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene