"instagram vs. stvarnost"

Marko Grubnić pokazao spontani trenutak, evo kako on i Momčilo izgledaju kada ih uhvate nespremne

Marko Grubnić Marko Grubnić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marko Grubnić Galerija

Marko Grubnić i Momčilo Gurović uživaju u Istri, a naš poznati stilist je na Instagramu pokazao i kako izgledaju kada ih uhvate nespremne.

Naš poznati modni stilist Marko Grubnić otkrio je da i ove godine uživa u ljepotama Istre i odmara se u luksuznoj vili, a u pauzama od odmora sa svojim bliskim prijateljem Momčilom Gurovićem uživa u izletima.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

"Instagram vs. stvarnost", napisao je Grubnić u opisu fotografija od kojih na jednoj on i Momčilo spremno poziraju, dok su na drugoj fotografirani u spontanijoj pozi.

Grubnić i Gurović su prije par dana pozirali u bazenu te su pokazali svoja utrenirana tijela.

Inače, Marko je nedavno iznenadio svoje pratitelje na Instagramu objavivši dosad neviđenu fotografija sa svojih prošlogodišnjih zaruka, čiji su prizori tada sve oduševili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Moja najdraža noć za pamćenje. Prisjećanje na 6. lipnja 2020. Od tada sam zahvalan na svakom čarobnom danu i noći", napisao je Marko uz fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj kombinaciji okružen aranžmanima crvenih ruža i svijeća, dok iza njega stoji svjetleći natpis "Hoćeš li se udati za mene?".

Marko se zaručio prije godinu dana, a jedna od najromantičnijih prosidba pala je u zagrebačkom restoranu koji je bio posebno uređen samo za tu prigodu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene