Oduševili hrvate

Angelina i Brad privukli pažnju u zagrebačkoj Mimari!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U zagrebačkoj Mimari održan 2. Međunarodni dani ružičastog vina pod nazivom 'Pink Day', a premijerno je na festivalu bilo posluženo i vino Brada i Angeline.

Zadnje što bi vam palo na pamet kada se spomenu Angelina Jolie i Brad Pitt je vino, ali upravo njihovo vino danas je izazvalo veliku pozornost na 2. međunarodnom festivalu ružičastih vina u muzeju Mimara.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Angelina mora na novu operaciju!

'Dogodilo se da smo u svega 24 sata prodali svu količinu koja je došla u Hrvatsku. Tako da nadamo se da ćemo uspjeti dobiti još jednu količinu za Hrvatsku', rekao je izlagač Boris Ivančić

Građani su osim njega, mogli kušati i vina šezdeset ostalih izlagača, a sav prihod od ulaznica bit će dodijeljen bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu.

Ovo je već drugi puta da se organiziraju dani degustacije rosé vina, pjenušaca i šampanjaca, ali i maslinovog ulja. Sve prate zanimljve radionice, okrugli stol i predavanje.

Festival ima humanitarni karakter, prikupljat će se donacije za KBC Sestre milosrdnice, za odjel na kojem se liječe mlade djevojke oboljele od anoreksije i bulimije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene