Vatreni užas

Domovi svjetski slavnih zvijezda spaljeni do temelja: ''Molite se, shrvani smo''

Gerard Butler (Foto: Instagram) Gerard Butler (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Instagram) Kalifornija požari (Foto: Instagram) Robin Thicke (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Cher (Foto: Getty Images) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) +0 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

U požarima su stradali i domovi nekih poznatih i slavnih osoba, kao naprimjer pjevača Robina Thickea.

Posljednjih dana Kalifornijom hara najrazorniji požar ikad zabilježen na tom prostoru.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve smo pobrojali Nisu trebali raditi NIŠTA - Ove zvijezde rođene su BOGATE!

Prema posljednjim izvješćima, dosad je poginula 31 osoba, nestalima se smatra 200 ljudi, a više od 250 tisuća osoba primilo je nalog za evakuaciju iz domova u velikoj regiji blizu Sacramenta, glavnog grada te države na zapadu Sjedinjenih Država i u Malibuu.

Prostor požara spalio je više od 6700 kućanstava i poslovnih subjekata u Raju, više od bilo kojeg drugog požara u Kaliforniji, a broj smrti, koji bi mogao rasti, također ga čini jednim od najsmrtonosnijih. Vlada procjenjuje da će za potpuno svladavanje požara trebati ukupno tri tjedna.

A u stravičnim požarima stradali su i domovi nekih poznatih i slavnih osoba, kao naprimjer 2,4 milijuna dolara vrijedna vila pjevača Robina Thickea i njegove partnerice April Love Geary, s kojom ima dvoje djece. Njihova je vila izgorjela, a fotografiju je na Instagramu podijelila mlada manekenka te napisala "Naš je dom nestao" uz emotikon koji plače.

Bez doma je ostao i holivudski glumac Gerard Butler, koji je užasne fotografije također podijelio na društvenim mrežama uz molitvu za sve ostale koji su se našli na požarom pogođenom području. Oglasila se i pjevačica Miley Cyrus. "Potpuno sam shrvana. Moje kuće više nema, no uspomene će uvijek ostati. Moje životinje i ljubav mog života na sigurnom su i to je sada jedino važno", napisala je na Twitteru referirajući se na zaručnika, glumca Liama Hemswortha.

TV ličnost Camille Grammer doživjela je istu sudbinu, a zahvalila je vatrogascima što su joj spasili automobile i neke osobne stvari iz goruće vile. I glumica Blanca Blanco ostala je bez doma, no javila se obožavateljima kako su ona i njezin partner na sigurnom. O tome da su ostali bez doma saznali su u prijenosu uživo na jednoj televiziji.

"Moj je dom siguran, kao i moja djeca te konji. Nosim vatrogascima vodu i hranu. Hvala vam na brizi i molitvama", napisala je glumica Alyssa Milano. Ipak, stigla se obrušiti i na one koji su ju napadali i u takvim teškim trenucima. "Oni koji inzistiraju na tome da još uvijek vrijeđaju jer je naša politička pripadnost drugačija, vi ste ono što nije u redu s ovom zemljom", dodala je. Bivši James Bond Pierce Brosnan viđen je tijekom evakuacije s obitelji, a pjevačica Cher na Twitteru se oglasila kako je zabrinuta za svoj dom, no zna da u vezi s tim ne može učiniti baš ništa.

Dom pjevačice Lady Gage hrabri vatrogasci uspjeli su spasiti, a tako je bilo i s milijunima dolara vrijednim vilama reality obitelji Kardashian, koja je evakuirana na vrijeme. I slavne sestre odmah su posegnule na društvene mreže kako bi pozvale obožavatelje da se mole za vatrogasce i ljude koji su u opasnosti. "Izašla sam s vrećom odjeće na leđima, no spakirala sam čitavu sobicu svoje kćerkice True jer ona je očito jedino do čega mi je stalo", napisala je Khloe.

I brojne druge zvijezde izrazile su podršku vatrogascima na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene