Prvi hrvatski mjuzikl

PACIJENTI ODUŠEVILI 'Rasplakala sam se. Ništa ljepše mi se nije dogodilo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glavne uloge u prvom hrvatskom mjuziklu tumače Damir Kedžo i Hana Hegedušić koja je od uzbuđenja usred predstave čak i zaplakala.

Domaća publika konačno je dočekala prvi orginalni hrvatski mjuzikl 'Pacijenti'! I to s oduševljenjem jer je Lisinski večeras bio rasprodan do posljednjeg mjesta.

Pogledaj i ovo Tonči i Vjekoslava Huljić Povratak u prošlost Mladoliki Tonči Huljić uživao je davne 2007. na dragom mu događanju, ali zasjenila ga je njegova Vjekoslava, i to samo jednim detaljem!

Očito je publika prepoznala da suradnja supružnika Huljić, pisca Mire Gavrana i redatelja Igora Barberića nudi nešto novo, neviđeno, ali i nezaboravno. 'Ovo je rođenje jednog novog mjuzikla, hrvatskog mjuzikla, a svako rođenje je posebno i veselo', kazala nam je Vjekoslava Huljić čiji stihovi krase zarazne singlove iz mjuzikla.'

Glavne uloge u mjuziklu tumače Damir Kedžo, koji igra pokvarenog i proračunatog glazbenog producenta i Hana Hegedušić, posrnula zvijezda koja se odrekla show businessa i otišla na pusti otok liječiti glazbom bolesnike. Mjuziklom prevladavaju zarazni singlovi od kojih su neki već dobro poznati publici kao što su 'Srce za vodiča' u izvedbi Petra Graše, duet Doris Dragović i Jacquesa Houdeka 'Ima nešto u tome' i 'Psihopat' u izvedbi Psihomodo Popa.

Nakon premijere s vidnim olakšanjem na licu ulovili smo i Damira Kedžu koji tumači glavnu mušku ulogu.

Najbolje iskustvo s mjuziklom

'Potpuno sam prazan jer je gotovo. Tih šest mjeseci spremanja je iza nas i sad više nije naše dijete nego je postala vlasništvo tih 1700 ljudi koji su bili ovdje', kazao je oduševljeni Damir Kedžo kojem je ovo bilo jedno od najboljih iskustava s mjuziklom.

'Imam već iskustva s mjuziklom, ali raditi s ovakom ekipom meni je ostvarenje sna', dodao je Kedžo.

Sreću nije krila ni Hana Hegedušić koja je još jednom oduševila svojim maestralnim vokalnim, ali i glumačkim i plesačkim umijećem.

'Ništa ljepše mi se nije dogodilo u životu. Toliko pozitivne energije. Nakon prvog broja išla sam se presvući i rasplakala sam se. Ta težina i opterećenje, stres i tehnički problemi. Samo je sve krenulo iz mene. Onda sam se brže bolje sabrala i dalje sam nastavila opušteno jer sam znala da će sve biti odlično', rekla nam je Hana.

Više od dva sata urnebesne zabave pravi su poklon domaćoj publici koja je konačno dočekala komad koji je djelo isključivo hrvatskih autora. Bračni par Huljić, Gavran i Barberić dokazali su da znaju formulu uspjeha, a u to su se uvjerila i brojna poznata estradna lica. Na premijeru su među ostalima stigli i Jelena Rozga, Petar Grašo, Danijela Martinović, Jacques Houdek, Doris Dragović, Žanamari Perčić, Filip Dizdar, Fil Tilen, Lana Jurčević i Jole.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene