"Žao mi je"

"Nema u meni zle krvi": Što to Nives zamjera Biliću nakon imitacije?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniel Bilić imao je zahtjevan zadatak da utjelovi Nives Celzijus u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Podijelila je s nama svoje dojmove.

U četvrtoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" Daniel Bilić imao je prilično nezgodan zadatak. Naime, morao je utjeloviti svoju kolegicu iz showa, i to ne bilo koga, već sjajnu Nives Celzijus. Priličan zalogaj zagrizao je Bilić otpjevavši "Karanfile", pazeći usto na putenost i maznost. Zadovoljna je njegovim nastupom Nives, iako joj je, kaže, žao što nije bilo malo opušteniji.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Bio mi je jako simpatičan i jako zgodan. On je jedan od rijetkih muškaraca koji dobro izgledaju i kao žena. Malo mi je žao da nije bio opušteniji. Poslije mi je priznao da je imao strah jer sam mu kolegica u showu, pa da se ne uvrijedim. Primijetila sam njegovu ukočenost, ali na probama nije bio loš", otkriva Nives.

Drago joj je, dodaje, što ju je baš Bilić utjelovio. "Znam koliko je inače bio smiješan i zabavan i žao mi je što se te dijelove nije usudio pokazati, a sve iz straha da se ne osjetim uvrijeđeno. Nema u meni zle krvi, meni bi bilo drago da je bio još smiješniji, da je maksimalno iskarikirao moj lik", zaključuje Celzijus.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene