Svaka čast!

Domaća glumica neumorna je i u šestom mjesecu trudnoće, a Uskrs provodi drugačije od ostalih: "Lako ćemo za jaja i šunkicu"

Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) +0 Lana Gojak Bajt (Foto: Goran Perešin) Galerija

Lana Gojak Bajt na Instagramu je čestitala Uskrs fotografijom na kojoj trči sa trudničkim trbuhom.

Glumica Lana Gojak Bajt (37) na Instagramu je objavila netipičnu uskršnju čestitku, a pokazala je i da blagdan provodi drugačije od većine ljudi.

Pogledaj i ovo Lana Gojak Bajt Neke je i prozvala Naša glumica podijelila neugodno iskustvo, jutro provela u bolnici, a onda se bome naljutila: "Srećom pa mama nije cicija"

"Daj ti meni trčanje uz more i ja sretna, lako ćemo za jaja i šunkicu!! Sretan Uskrs svima koji slave!", napisala je u opisu fotografije na kojoj trči, a uska sportska majica istaknula je njen trudnički trbuh. Uz fotku je i heštegovima otkrila da je u šestom mjesecu trudnoće, no čini se da je to ne sprječava u treniranju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

Lana je doznala da je trudna dva dana nakon svojeg rođendana, a sretnu vijest podijelila je na svojem Instagramu početkom ožujka.

"U sretnom iščekivanju najvažnije uloge života! Avantura počinje!" napisala je uz fotke na kojima je prvi put pokazala i trudnički trbuh, a za časopis Story tada je otkrila i da već zna spol bebe, ali i da će tu informaciju zadržati za sebe.

Inače, Lana je od kolovoza 2019. u braku s redateljem Sinišom Bajtom (45) s kojim očekuje prvo dijete.

Par je se upoznao slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su 2017. na izložbi, a ostalo je povijest.

Svoju vezu okrunili su brakom u Trstu 2019.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene