Nema drugog izbora

Otkriveno što se krije iza tužnih fotki velike glumačke zvijezde koje su sve zabrinule, istina je malo drugačija od onoga što se pričalo?

Tori Speeling Tori Speeling Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling - 1 Tori Speeling - 2 Tori Speeling - 3 Tori Speeling - 4 Tori Spelling - 6 Tori Spelling - 4 Tori Spelling - 3 Tori Spelling - 2 Tori Spelling - 1 Tori Spelling - 5 +15 Tori Spelling - 3 Galerija

Iako se šuškalo da Tori Spelling živi u vozilu za kampiranje, njoj bliski izvori sada su otkrili što se zapravo krije iza cijele priče.

Američka glumica i zvijezda kultne serije "Beverly Hills 90210" Tori Spelling našla se u financijskim problemima nakon čega su počele kružiti glasine da se preselila u vozilo za kampiranje, no prema pisanju stranih medija riječ je o odmoru i bijegu od problema svakodnevnice.

50-godišnja glumica snimljena je tužnog izraza lica početkom mjeseca i to u kampu u okrugu Ventura u Kaliforniji kamo je stigla sa svojom djecom, 16-godišnjim Liamom, 15-godišnjom Stellom, 11-godišnjom Hattie, 10-godišnjim Finnom i 6-godišnjim Beauom. Međutim, nekoliko izvora je u razgovaru za Us Weekly potvrdilo da je Tori jednostavno odlučila provesti ljetni odmor u skladu s budžetom s kojim raspolaže.

"Tori je zna da će privući pozornost svojim skromnim odmorom, ali to je realno sve što si trenutačno može priuštiti", otkrili su njoj bliski izvori.

Uz to su potvrdili da je nedavno bila prisiljena iseliti se iz svog doma i to nakon što se suočila s pojavom plijesni, pa se iz tog razloga privremeno preselila u kampicu.

"Istina je da ima problema s financijama. Nije bila financijski osviještena i loše je raspolagala novcem tijekom godina, ne uzimajući u obzir budućnost obitelji, a to ju sada sustiže", pojasnili su i dodali da je trošila novac kao da nikada neće nestati.

Ovo je nevjerojatan zaokret za nekoga tko je odrastao u jednoj od najbogatijih obitelji na svijetu. Njezin otac bio je televizijski mogul Aaron Spelling i obitelj je živjela u prostranoj vili u Beverly Hillsu, vrijednoj 165 milijuna dolara. Vila se nalazila u luksuznoj četvrti Holmby Park, imala je 123 sobe, 27 kupaonica i 14 spavaćih soba, a prostirala se na pet hektara zemlje.

Tori je s kanadskim glumcem i redateljem Deanom bila u turbulentnom braku 18 godina, a on je nedavno objavio vijest o razvod na svojem profilu na Instagramu.

"S velikom tugom i teškog srca javljam da smo Tori Spelling i ja nakon osamnaest godina veze i petero sjajne djece odlučili krenuti svatko svojim putem. Usprkos novom početku za nas, nastavit ćemo zajednički odgajati našu djecu. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom prijelaznom razdoblju kako bismo ga svi skupa što lakše prebrodili", napisao je tada 56-godišnji glumac.

Ali vrlo brzo nakon toga glumac je objavu obrisao, a mnogi su vjerovali da je ovakva objava bila glumčeva impulzivna reakcija na svađu sa suprugom, no čini se kako stvari ipak ne stoje dobro.

Njih dvoje upoznali su se na setu televizijskog serijala 2005. i zaljubili na prvi pogled. Iste večeri završili su u krevetu zbog čega se raspao njezin brak s Charliejem Shanianom te njegov s Mary Jo Eustace. Vjenčali su se 7. svibnja 2006. na privatnom otočiću Wakaya, dijelu pacifičkog arhipelaga Lomaiviti u Fidžiju, a u idućih jedanaest godina dobili su petero djece.

Međutim, njihov je brak bio prilično turbulentan te su već jednom bili pred razvodom. O njihovu razvodu prvi put se govorilo nakon što je McDermott 2014. u dokumentarnoj seriji "True Tori" priznao da je bio nevjeran svojoj supruzi. Spelling je tada rekla da je njegova ispovijest uznemirila djecu koja su vidjela medijske napise na internetu, no uspjeli su izgladiti odnos i ostali su u braku.

Podsjetimo, Tori se proslavila kao Donna Martin u seriji "Beverly Hills 90210" gdje je zaradila velik iznos novca, a velike nedaće zatekle su je proteklih nekoliko godina. Naime, Aaron je nakon smrti ostavio nasljedstvo od 500 milijuna dolara, a sav novac otišao je njegovoj udovici Candy. U oporuci je napisao da će Tori pripasti samo 800 tisuća dolara, što je izuzetno naljutilo kćerku koja se godinama borila s financijskim problemima, a na njenu stranu nije stala ni majka.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 6 +26 Izabel Goulart i Kevin Trapp Celebrity Žena za koju mnogi tvrde da ima brutalno tijelo ruši internet fotkom u toplesu, ali posebno se istaknula njena savršeno zaobljena pozadina!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput pokazala kako to izgleda u dva ujutro kad lagano skrene sa svog repertoara, evo kojim je hitom srpske folk zvijezde raspametila fanove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene