Dijagnosticiran im koronavirus

Tom Hanks fotografijom se javio iz karantene i objasnio kakvo je stanje s njim i suprugom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Hanks i supruga Rita Wilson trenutačno se nalaze u karanteni nakon što im je u Australiji dijagnosticiran koronavirus.

Tom Hanks trenutačno se nalazi u karanteni u Australiji sa suprugom Ritom Wilson nakon što im je dijagnosticiran koronavirus. Da se dobro nosi s cijelom situacijom, dokazuje fotografija sa suprugom i citat koji je uz nju objavio na Twitteru.

Pogledaj i ovo Tom Hanks i Rita Wilson - 2 Predivan par! Unatoč 34 godine braka njihova ljubav jača je no ikada, malim gestama dokazali su da mogu biti uzor mnogima

''Pozdrav, ljudi! Rita i ja samo želimo zahvaliti svima koji se ovdje u Australiji odlično brinu o nama. Zbog koronavirusa koji nam je dijagnosticiran u karanteni smo kako ne bismo zarazili ostale oko sebe. Postoje oni kod kojih bi to moglo dovesti do ozbiljnih bolesti. Idemo dan po dan'', zaključio je Tom u svojoj objavi te dodao da u ovoj situaciji svi mogu nešto učiniti kako bi se situacija stabilizirala.

''Treba slušati savjete stručnjaka i voditi računa o sebi i drugima. Sjetite se, unatoč trenutačnim događajima, u bejzbolu nema plakanja'', glumac je objavu zaključio citatom iz filma ''Njihova liga''.

Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus, koji je u SAD-u zarazio više od tisuću osoba.

New York Times izvijestio je da je Hanks bio u Australiji na snimanju filma o životu Elvisa Presleyja u kojem glumi Presleyjeva menadžera, pukovnika Toma Parkera. Film je stavljen na čekanje kako bi se procijenila situacija.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Celebrity Kad se saznalo da je u vezi s miljenikom žena, govorili su joj da je prestara za njega, a evo što ona kaže na to

Hot! Hot! Sadržaj koji slijedi nije za one slabijeg srca! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene