Godinama tajili da su skupa

Kad se saznalo da je u vezi s miljenikom žena, govorili su joj da je prestara za njega, a evo što ona kaže na to

Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Keanu Reeves nedavno je predstavio svoju djevojku Alexandru Grant, a ona ističe da ju je svaka osoba koju poznaje nazvala nakon te vijesti.

Glumac Keanu Reeves rijetko priča o svom privatnom životu, a upravo zbog toga je nedavno pokrenuo čitavu lavinu komentara kada je službeno predstavio svoju djevojku Alexandru Grant.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Gdje je problem? Zašto je partnerica Keanua Reevesa toliko zanimljiva javnosti? Čini se da mnogi ne mogu prijeći preko jedne potpuno normalne stvari

46-godišnja Alexandra za britanski Vogue otkrila je kako je bila fascinirana reakcijama okoline nakon što je objavljeno da je u vezi s poznatim glumcem. Kaže da su obožavatelji bili oduševljeni time što Keanu nije završio u vezi s mlađom glumicom ili nekom manekenkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"I'm a 6ft 1in woman with white hair," says #AlexandraGrant. "You know, the idea of fitting in... If I wanted to look like Kim Kardashian, I would have to have surgery removing about a foot off my legs." In the April 2020 issue of #BritishVogue, the artist gets candid with @Louisquinze, giving her perspective on everything from art and LA to finding love with #KeanuReeves. Read the full interview in the new issue, on newsstands now. Photographed by @MaxFarago and styled by @JuliaEhrlich, with hair by @Ramsell and make-up by @TheKMDB.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Otkrila je kako su do nje stigli komentari da je prestara za njega, unatoč činjenici što je on devet godina stariji od nje. Alexandra kaže kako ju je doslovno nazvala svaka osoba koju poznaje s komentarima o njezinoj vezi s glumcem.

"Ja sam visoka žena s bijelom kosom. Da sam se htjela uklopiti u neke stereotipe poput Kim Kardashian, operacijom bih skratila noge", našalila se Grant.

Kad se najmanje nadaju mi snimamo i zato BUSTED! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene