Ispran mozak

On je totalno opsjednut: Tom Cruise zabranio bivšoj supruzi dolazak na vjenčanje njihovog sina

Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Getty Images) Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes ( Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: AFP) +1 Nicole Kidman (Foto: AFP) Galerija

Sin Toma Cruisea i Nicole Kidman, Connor, uskoro će se vjenčati s djevojkom Silvijom Zanchi.

Sin bivšeg holivudskog para sudbonosno "da" izgovorit će bez prisustva majke.

Pogledaj i ovo Tom Cruise Nakon dugo vremena Cruise uhvaćen sa sinom koji se već godinama krije od svih, a zbog jedne stvari okrenuo ga je protiv majke!

Radi se o 56-godišnjem glumcu Tomu Cruiseu i 51-godišnjoj glumici Nicole Kidman te njihovom sinu Connoru koji će se uskoro vjenčati s djevojkom Silvijom Zanchi. No, Nicole nije dobrodošla na ceremoniju.

Naime, Tom je već godinama zaluđen kontroverznom Scijentološkom crkvom, a sin Connor krenuo je njegovim stopama. Tako glumca sin obožava te mu baš nikada ne proturiječi, a njegovu buduću suprugu čak nazivaju "scijentološkom princezom".

A upravo je scijentologija razlog zašto se Nicole rastala od supruga i zašto neće biti na vjenčanju svog sina.

Nicole nikada nije podržavala ovu Crkvu, čime je narušila odnose ne samo s Tomom nego i s posvojenim sinom i kćeri Isabellom. Logično, i Scijentološka crkva ju smatra neprijateljem, odnosno kako oni to nazivaju "duhovno toksično osobom".

Slični scenarij bio je i s trećom Tomovom suprugom Katie Holmes koja je s njihovom kćerkicom Suri od bivšeg supruga navodno pobjegla usred noći kako bi ih spasila od utjecaja Scijentološke crkve.

Prva Tomova supruga Mimi Rogers navodno ga je uvukla u taj svijet u kojem ostale dvije nisu htjele živjeti. Nicole i Tom u braku su proveli ukupno 11 godina, a djecu su posvojili 1992. i 1995. godine. I Katie Holmes velika je neprijateljica Scijentološke crkve, a za kćerkicu Suri Tom navodno niti ne pita.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Jeremy Renner (Foto: Getty Images) Jeremy Renner (Foto: Profimedia) +5 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Celebrity Otkrivaju se detalji nove holivudske romanse: "Bio joj je rame za plakanje nakon propalih zaruka..."
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene