Sve za hit

Nevjerojatan potez Toma Cruisea: Evo što planira učiniti kako bi pod svaku cijenu nastavio snimanje filma

Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) +0 Tom Cruise (Foto: Getty) Galerija

Tom Cruise ne može dočekati snimanje sedmog nastavka "Nemoguće misije" i spreman je uložiti veliki novac da se što prije vrati na set.

Glumac Tom Cruise (57) toliko teško pada odgoda snimanja filma "Nemoguća misija 7" da će učiniti sve da se što prije nastavi. 

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

Naime, Cruise planira izgraditi improvizirano selo na napuštenom prostoru Kraljevskih zračnih snaga u engleskom Oxfordshireu, piše Daily Mail. Tijekom snimanja Tom i njegovi kolege bi boravili u luksuznim kamp prikolicama kako se zaštitili od koronavirusa.

Izlazak akcijskog filma "Nemoguća misija 7" je odgođen sa srpnja 2021. na studeni 2021.  nakon što je glumačka ekipa morala preseliti set iz Venecije u Veliku Britaniju zbog pandemije koronavirusa. Kad su se sigurnosni i zdravstveni uvjeti pogoršali snimanje je prekinuto. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know many of you have waited 34 years. Unfortunately, it will be a little longer. Top Gun: Maverick will fly this December. Stay safe, everyone.

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

"Film je već dosad dosta odgođen i nema naznaka da će se stvari uskoro potpuno vratiti u normalu, pa je ovo način da se sve pokrene i da snimanje počne brzo i na siguran način", rekao je izvor.

Dodao je kako će sve to biti skupo, no da Cruise ima veliku motivaciju kako bi što brže pokrenuo snimanje. "On radi sve stvari stvari na drugačiji i bolji način nego drugi, a ovaj film mu puno znači. Raniji nastavci su bili hit u kinima i želi da se sve brže vrati u pokret", rekao je izvor. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene