imaju četiri kćeri

Samozatajna supruga Igora Bišćana rijetko se pojavljuje u javnosti, a po nečemu je baš netipična žena nogometaša!

Marija i Igor Bišćan Marija i Igor Bišćan Grgo Jelavić/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marija i Igor Bišćan Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Marija i Igor Bišćan Igor i Marija Bišćan Igor i Marija Bišćan Igor i Marija Bišćan Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Marija Bišćan +3 Marija Bišćan (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Igor i Marija Bišćan u braku su od 2007. godine i zajedno imaju četiri kćeri, a ona se rijetko pojavljuje u javnosti te nema ni otvorene profile na društvenim mrežama.

Bivši nogometaš Igor Bišćan odabran je za novog trenera Dinama nakon što je uprava kluba odlučila smijeniti Antu Čačića.

Pogledaj i ovo Marija Bišćan (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Rijetko u javnosti Samozatajna ljepotica: Dok Armada napada Bišćana, njegova supruga bezbrižno se šeta gradom

Igoru je tijekom igračke, a sada i u trenerskoj karijeri najveća podrška njegova supruga Marija Bišćan, s kojom je u sretnom braku od 2007. godine i zajedno imaju četiri kćeri.

Samozatajna Marija rijetko se pojavljuje u javnosti i ne voli se eksponirati u medijima, a za razliku od većine žena nogometaša, nema ni otvorene profile na društvenim mrežama.

Ipak, Marija se tu i tamo pojavi na fotografijama svojih poznatih prijateljica, poput Ljupke Gojić Mikić i Ive Radić, na kojima imamo priliku vidjeti da opravdano slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica.

Igor i Marija upoznali su se dok je ona još bila studentica ekonomije, a zbog ljubavi prema Igoru selila se i živjela s njim gdje ga je karijera vodila.

Vjenčali su se nakon tri godine veze, a na svadbi su im kumovi bili bivši nogometaš Tomo Šokota te Marijina prijateljica iz djetinjstva.

Jedan su od najstabilnijih parova na domaćoj sceni i uz njihov brak ne veže se niti jedan skandal.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 6 +25 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari u uskoj haljini istaknula svaku oblinu i pokazala rezultate boravka u teretani i po nekoliko sati dnevno

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 3 +24 Iris Livaja - 1 Celebrity Iris Livaja proslavila rođendan u atraktivnom izdanju, a nitko ne može vjerovati koliko joj je godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene