zaintrigirao je javnost

Tko je muž Ecije Ivušić koji joj kupuje skupocjene poklone? Zbog ozljede je prekinuo uspješnu sportsku karijeru pa se okrenuo glazbi

Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija Ivušić i Goran Belošević Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 1 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 2 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 4 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 5 Goran Belošević i Ecija Ivušić - 7 +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević Galerija

Goran Belošević zaintrigirao je domaću javnost skupocjenim rođendanskim poklonom novopečenoj supruzi Eciji Ivušić, a evo tko je on i čime se bavi.

Voditeljica Ecija Ivušić na svojem profilu na Instagramu pohvalila se skupocjenim poklonom koji je dobila od novopečenog muža Gorana Beloševića.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 "On je hvala Bogu savršeno" Ecija Belošević oporavlja se nakon dolaska prvog djeteta na svijet: ''Imala sam jako težak i nepredvidivi porod...''

Bubnjar popularnog benda Pravila igre suprugu je za 36. rođendan iznenadio automobilom Audi Q3 u bijeloj boji na koji je stavio veliku crvenu mašnu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Belošević (@goran.belosevic)

Goran je svojm poklonom zaintrigirao javnost, a evo što sve znamo o njemu.

Kako se navodi na službenoj stranici benda Pravila igre, Goran je rođen je 8.svibnja 1985. u Zagrebu te je paralelno s prvim koracima pokazivao i veliki interes i ljubav prema bubnjevima. Goran je od malih nogu vezan za glazbu jer dolazi iz glazbene obitelji, otac i stričevi djelovali su u grupi Bell.

U isto vrijeme je upisao osnovnu školu i osnovnu glazbenu školu za klavir te se u to vrijeme počeo baviti i tenisom. Na iznenađenje roditelja i obitelji, odabrao je tenis kao primarnu stvar te se njime nastavio profesionalno baviti do 21 godine.

U tom periodu nastupao je po turnirima diljem cijelog svijeta, postao seniorski i juniorski prvak Hrvatske te član hrvatske reprezentacije u svim juniorskim dobnim skupinama.

Igrao je i trenirao s velikim imenima kao što su Novak Đoković, Marin Čilić, Rafael Nadal, Thomas Berdych i drugi. Zbog teške ozljede ruke bio je primoran završiti karijeru 2006. godine, nakon čega se odlučio vratiti staroj ljubavi, sviranju bubnjeva.

Goran je završio Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2014. godine i postao magistar ekonomije. Po završetku fakulteta s ostatkom članova osnovao je grupu Pravila Igre.

Iz tenisa se nije potpuno povukao i danas je direktor muškog teniskog ATP Challenger turnira Zagreb Open, na kojem je upoznao i današnju suprugu Eciju, koja je bila glasnogovornica turnira.

Kad se ostavi bubnjarskih palica, Goran se pak najradije hvata ribarskog štapa.

"Ribolov je moj najveći hobi kojim se bavim od kad znam za sebete mi je on oduvijek predstavljao jednu antistres terapiju, odlazak u prirodu, svjež zrak, totalna relaksacija, i nešto što stvarno obožavam. I ono što je najvažnije radi se o sportskom ribolovu gdje se sve što se ulovi, pušta!" kazao je za IN Magazin.

Goran i Ecija vjenčali su se početkom rujna na otočiću Vrniku kraj Korčule. Zaručili su se u studenom prošle godine, a Goran je Eciju iznenadio romantičnom prosidbom u Italiji, i to nakon samo šest mjeseci veze.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 2 Khloe Kardashian - 3 +29 Khloe Kardashian - 4 Celebrity Najgori Photoshop gaf koji ste vidjeli? Na udaru kritika jer je ovo što je napravila stvarno potpuno nerealno!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milana Vlaović (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +2 Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene