Probudila se u suzama

Ecija Belošević plakala je na dan vjenčanja, a onda na njega i zakasnila: ''Ne možeš vjerovati, ali stvarno nije mojom krivnjom''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 5 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 6 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 7 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 8 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 9 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 10 +19 Ecija Ivušić s vjenčanom kumom - 1 Galerija

Prije nešto više od dva tjedna, Ecija i Goran Belošević izrekli su svoje sudbonosno 'da' na pitoresknom otočiću Vrniku. Iako je njihovo vjenčanje izgledalo kao iz bajke, novopečeni supružnici našoj Anji Beneti eksluzivno su za In magazin otkrili da se Ecija na dan vjenčanja ipak probudila u suzama, ali i na njega zakasnila čak 40 minuta.

Ovako je izgledao prvi poljubac bračnog para Belošević. Mladenka Ecija u raskošnoj vjenčanici s dugim velom, mladoženja Goran u modernom bijelom sakou nalikovali su na princezu i princa iz bajke. Ipak, najljepši dan u njihovu životu nije započeo nimalo bajkovito.
Za sve je kriv coctail party, koji su mladenci za goste organizirali dan prije ceremonije vjenčanja. Iako ga je Ecija zamišljala kao romantično ispijanje pjenušca uz more, on se potpuno neplanirano pretvorio u tulum za pamćenje.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

"Ja se probudim i počnem plakati i suza suzu goni...Ja to nisam tako zamišljala, to je bio trash party, white trash party'', smije se Ecija. 

''Supruga od jednog mog prijatelja sa tenisa Petra Jelenića iz Splita, slučajno u želji da naprave neku koreografiju, ona je napravila dva koraka natrag i pala u more. Sad bi netko očekivao da cura pčcne plakati, a ona se krene smijati i na kraju ostatak muške strane svi u more tako da,  reakcije i komentari s moje strane da je daleko najbolja fešta ikad'', govori pak Goran. 

Nakon jutarnjih suza, ni ostatak dana za Eciju nije tekao glatko. Zbog nešto dužeg šminkanja i popravka frizure, ali i nemogućnosti pristanka broda, kojim je stizala na otočić, uspjela je čak zakasniti na vlastito vjenčanje.

''Ja sam na svoje vjenčanje kasnila 40 minuta. Ja nikad ne kasnim, ne možeš vjerovati, ali stvarno nije mojoj krivnjom...", priča Ecija. 

Kad je na obali ugledala svojeg princa u bijelom, Eciju su još jednom preplavile emocije.

''Ja vidim Gorana on stoji tamo molu i čeka, baš je bio predivan. I vidim njega , to mi je bilo toliko prekrasna scena i svi ti naši ljudi prekrasni, sređeni na tom mom najdražem otočiću i onda sam se tamo naravno, rasplakala sam se malo...", prisjeća se Ecija.

"Ne može čovjek opisati taj osjećaj, to je kao da je boginja, vila sletjejela, stigla s tim brodom, vjenčanica je bila kao iz bajke...'', priča Goran. 

Goranovu princezu otac je otpratio do oltara uz prelijepu pjesmu ''Perfect'' britanske glazbene senzacije Eda Sheerana.

Za prvi ples mladenci su pak odabrali Gibonnijevu Lipu moju. Iako nije popio ni kap alkohola, mladoženja je umalo završio na podu plesnog podija.

Zbog poslovnih obveza na medeni mjesec planiraju ove zime, a Ecija još nije stigla u dokumentima promijeniti prezime. No evo razloga zašto je ipak odlučila odreći se svojeg djevojačkog prezimena Ivušić te postati gospođa Belošević.

''Razmišljala sam o obitelji i svi kad budemo obitelj da imamo svi isto prezime i to mi je nekako presudilo ...", rekla je Ecija. 

Za potpunu sreću ovim zaljubljenim golupčićima nedostaje još samo Belošević junior.

''Ja sam uvjeren da će biti u neko skorije vrijeme, nemamo još ništa da se pohvalimo premijerno, ali volimo djecu, želimo djecu, želimo proširiti familiju što prije, to je sad sve, u Božjim rukama ćemo reći'', zaključio je Goran. 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene