Procurio video seksa

Tina Katanić za Dnevnik.hr o seks skandalu: 'Osjećam se poniženo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Je li to doista ona? Mnogi su se pitali nakon što je na redakcijski mail stigla vijest o snimci seksa naše poznate manekenke. Tina Katanić se za Dnevnik.hr oglasila o drami koju proživljava.

Skandal na domaćoj sceni: Josip Katalenić mamio dječake od 12 i 15 godina putem Skypa

Pogledaj i ovo showbuzz idemo dalje Tina Katanić nakon skandala: 'Više me ništa u životu ne može slomiti'

Što se dogodilo, tko je snimku pustio u javnost i zašto – mnogi su se pitali nakon što su saznali da je seks video manekenke Tine Katanić pušten u javnost da kruži domaćim internetskim sferama.

Najpoznatije seks snimke slavnih: Videi koji su promijenili živote zvijezda

Zanimljivo je i to kako su oni koji su u posjedu kontroverzne snimke, cijeli film pokušali i prodati novinskim redakcijama ( i to u nekoliko navrata) za novčanu naknadu. U kratkom 3-minutnom videu koji je pušten u javnost može se vidjeti kako je Tina vidno pod utjecajem opijata. Uz trojicu koja su je okruživala, jedan od njih sve je i snimao.

Dnevnik.hr uspio je doći i do Tine koja nam je dala naslutiti da ima itekakve argumente za ozbiljnu kaznenu prijavu.

'Hvala na interesu, osjećam se poniženo, obespravljeno. Zbog okolnosti cijelog slučaja u kojoj su mnoge stvari učinjene preko moje volje, danas sam dala iskaz u PU zagrebačkoj i dalje će institucije pravne države raditi na zaštiti mojih prava.

Potražila sam pravnu pomoć i ubuduće će moje interese zastupati ovlašteni odvjetnički ured', rekla je za Dnevnik.hr Tina Katanić.

Sada je na policiji da obavi svoj dio posla oko novog seks skandala.

OBJAVE SEKS VIDEA U MEDIJIMA 'Razmislite prije objave jer nekome možete život pretvoriti u pakao'

Karijera Tine Katanić

Tina je privukla pažnju medija kada je osvojila titulu Kraljice Hrvatske 2005., a nakon toga njezina manekenska karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Najprepoznatljivija je kao TV lice Hrvatske Lutrije, a snimila je na stotine modnih editorijala na domaćem terenu i u inozemstvu. Pojavljivala se u javnosti i kao potpisnica peticije koju su pokrenuli u inicijativi Zajedno za Dinamo, a do sada se njezino ime nije povlačilo po javim skandalima. Nedavno je gostovala u video spotu popularnog Joleta za hit 'Kada žene tulumare', a prije par mjeseci izjavila je kako bi voljela ostvariti i pjevačku karijeru.

Tina Katanić inače je završila Pedagošku akademiju. 'Volim čitati ljude, mislim da sam onako dobar psiholog i psihijatar', nedavno je rekla Tina za našu ekipu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene