Zabranili snimku

TikTok uklonio video Elle Dvornik u kojem oblači i skida sado-mazo kompletić, je li pretjerala ili?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Video u kojem se influencerica Ella Dvornik skida i oblači izazovan mrežasti kompletić s TikToka je uklonjen zbog neprimjerenog sadržaja.

Influencerica Ella Dvornik oduševila je svoje pratitelje na Instagramu novim videom u kojem se skida i na sebe oblači izazovan mrežasti sado-mazo kompletić.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

"Kad pogledaš 50 nijansi sive i misliš da je dobra ideja, ali onda nisi sigurna", napisala je Ella u opisu videa koji možete pogledati ovdje.

"Koja si ti kraljica", "Nova beba u najavi", "Da mi je vidjeti Charlesovu reakciju na ovo", samo su neki od stotinu komentara ispod objave.

Premda je za njega na Instagramu skupila više od 10 tisuća lajkova i brojne komplimente, otkrila je i kako je video koji je originalno objavila na TikToku s te društvene mreže uklonjen.

"Ekipa, hvala na komentarima podrške. TikTok mi je zabranio video. Kao pretjerala sam... Ko ih j... Nije lako biti žena danas... što god napraviš, pretjerala si", požalila se Ella u komentarima ispod objave.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene