hoće li uspjeti?

Thomas Markle poslao novu prijetnju kćeri Meghan i princu Harryju, čini se da je spreman na sve da ostvari svoj cilj

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) +0 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Thomas Markle prijeti svojoj kćeri Meghan i njezinu suprugu princu Harryju jer mu ne daju da upozna svoju unučad, malene Archieja i Lilibet.

Thomas Markle javno prijeti svojoj kćeri Meghan da će nju i princa Harryja odvesti pred lice suda ako mu ne dopuste da vidi svoje unuke.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

77-godišnji Thomas dosad još nije upoznao malenog Archieja niti Lilibet, baš kao ni svog zeta princa Harryja, i to ga jako muči. U intervjuu za Fox News izjavio je kako je spreman ići čak na sud da bi to promijenio, i to u vrlo skoroj budućnosti.

On i Meghan u napetim su odnosima još od kraljevskog vjenčanja zbog skandala nakon što je njezine fotografije prodao paparazzima. Uoči vjenčanja pretrpio je srčani udar, pa je Meghan umjesto njega do oltara dopratio princ Charles. Meghan je u intervjuu s Oprom Winfrey priznala kako se osjeća izdano od oca i da će se teško pomiriti, a njihov odnos postaje sve napetiji zbog Thomasovih istupa u medijima i javnosti.

No on sada tvrdi kako mu je zdravstveno stanje sve lošije te se boji da nikada neće upoznati unuke, iako žive na svega 70 kilometara udaljenosti.

"Ne bismo ih trebali kažnjavati zbog Meghanina i Harryjeva lošeg ponašanja. Archie i Lili su mala djeca, nisu dio politike, nisu dio igre. Oni također imaju sva kraljevska prava kao i drugi članovi kraljevske obitelji. Podnijet ću sudski zahtjev da vidim unuke u bliskoj budućnosti", izjavio je i dodao da je Meghan u potpunosti očarana slavom i popularnošću.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) +3 Gabriela Spanic (Foto: AFP) Nekad i sad Glumica hrvatskih korijena koja se proslavila u sapunici o kojoj se i danas priča fotkala se u tijesnom korzetu i jedva zadržala obline na mjestu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene