kraj još jedne ljubavi

Igor Kojić više nije s glumicom Teodorom Bjelicom, ona se oglasila o svemu: "Odlazim bez loših namjera i toj osobi želim sve najbolje"

Teodora Bjelica - 5 Teodora Bjelica - 5 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Teodora Bjelica - 1 Teodora Bjelica - 2 Teodora Bjelica - 3 Teodora Bjelica - 4 Teodora Bjelica - 6 Teodora Bjelica - 6 Teodora Bjelica - 7 Teodora Bjelica - 1 Teodora Bjelica - 2 Teodora Bjelica - 3 +3 Teodora Bjelica - 4 Galerija

Teodora Bjelica i Igor Kojić prekinuli su nakon par mjeseci veze, a čini se kako je razlog taj što nemaju iste životne interese.

Glumica Teodora Bjelica i Severinin bivši suprug, Igor Kojić nakon par mjeseci veze donijeli su odluku da svatko krene svojim putem.

Njihov blizak izvor za srpske medije ispričao je kako su prekinuli svaki mogući kontakt.

"Igor i Teodora prekinuli su prije nekoliko tjedana. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da Severinin bivši muž nikako nije za nju. S vremenom su krenule nesuglasice te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu", izjavio je izvor za Kurir.

Teodora je navodno sjela s Igorom i objasnila mu kako je najbolje da za sada naprave jednu pauzu. Njemu i nije baš bilo drago, ali složio se s njom.

"Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vrijeme na ljude i odnose koji mi ne odgovaraju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi želim sve najbolje", rekla je Bjelica za spomenuti medij.

Početak veze 35-godišnjeg Igora i 28-godišnju Teodore odale su upravo društvene mreže. Njihovi su pratitelji primijetili kako su oboje u svojim pričama na Instagramu objavili slične prizore sa snijegom pokrivene planine Kopaonik. Jedno drugo prate na toj popularnoj društvenoj mreži.

Teodora je inače izvanbračna kći srpske glumice Gordane Bjelice, a poznata je po ulogama u filmovima "Toma" i "Hotel Beograd".

Podsjetimo, Igor je gotovo šest godina bio u braku sa Severinom, a razveli su se u kolovozu 2021. godine, nakon što se mjesecima šuškalo da im je brak u krizi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - Bloom - 4 +27 Maja Šuput - 1 Celebrity Nedostatak jednog modnog komada bio je i više nego očit, no Šuput je zbog ove haljine pobrala sve pohvale!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 +25 Lana Jurčević - 5 Celebrity Lana Jurčević svoje obline izložila je pogledima na rođendanu naše influencerice koju poznaje godinama: ''Pa vi zbrojite, i dalje zajedno!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene