Odale ga društvene mreže?

Igor Kojić oglasio se nakon šuškanja da ponovno ljubi, poslao znakovitu poruku: "Kada ti kažu ne može..."

Igor Kojić - 1 Igor Kojić - 1 Igor Kojić/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Kojić - 2 Igor Kojić Teodora Bjelica Teodora Bjelica - 2 Teodora Bjelica - 4 Teodora Bjelica - 6 Teodora Bjelica - 7 Teodora Bjelica - 5 Teodora Bjelica - 3 Igor Kojić i Severina +5 Teodora Bjelica - 1 Galerija

Igor Kojić oglasio se na Instagramu nakon glasina da ljubi glumicu Teodoru Bjelicu.

Nakon što se počelo pričati da Severinin bivši suprug Igor Kojić ponovno ljubi, i to srpsku glumicu Teodoru Bjelicu, oglasio se i on sam na društvenim mrežama te poslao znakovitu poruku.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

"Kada ti kažu ne može, pronađi put, ne izgovor" i "Vrijeme je vrednije od novca", stoji na slikama koje je podijelio sa svojim pratiteljima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

35-godišnjeg Igora i 28-godišnju Teodoru navodno su odale upravo društvene mreže. Njihovi su pratitelji primijetili kako su oboje u svojim pričama na Instagramu objavili slične prizore sa snijegom pokrivene planine Kopaonik. Jedno drugo prate na toj popularnoj društvenoj mreži, no zasad nemaju nijednu zajedničku fotografiju.

Teodora je inače izvanbračna kći srpske glumice Gordane Bjelice, a poznata je po ulogama u filmovima "Toma" i "Hotel Beograd".

Podsjetimo, Igor je gotovo šest godina bio u braku sa Severinom, a razveli su se u kolovozu 2021. godine, nakon što se mjesecima šuškalo da im je brak u krizi.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +35 Ivana Knoll Celebrity Ivana Knoll na meti kritika zbog novih razgolićenih fotografija: "Pretjerala si, promijenila si cijeli oblik!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 9 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 8 +29 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 7 Celebrity I s 38 godina ima tijelo kao u danima najveće slave! Pokazala je figuru u sićušnom bikiniju, a jedan adut posebno se isticao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene