komplimenti se nižu!

Tatjana Jurić se pohvalila novom frizurom pa od obožavatelja dobila pjesmicu, a istaknuo se i komentar Albine Grčić

Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 1 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Galerija

Tatjana Jurić je na Instagramu pokazala novu frizuru koja je oduševila njezine pratitelje, uključujući i Albinu Grčić.

Televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić na Instagramu je otkrila da se ošišala.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić Simpatično i veselo! Pogledajte urnebesnu čestitku koju je Tatjana Jurić dobila za svoj rođendan, ovaj poklon viralni je hit na društvenim mrežama!

S novom frizurom fotkala se u automobilu, a iako je pozirala s kapom na glavi, promjenom je oduševila pratitelje.

"Ode opet kosica", napisala je u opisu fotke, a požalila se i kako jedva čeka proljetne temperature da može prestati nositi zimske jakne.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Ispod njezine fotografije nanizali su se komplimenti, a na pohvalama nisu štedjele ni druge poznate dame.

"Koliko si ti prekrasna", poručila joj je Albina Grčić, na što joj je Tatjana odgovorila: "Pusti sad to! Koliko se ja veselim tvom nastupu! Rasturit ćeš!" te joj tako pružila podršku na nadolazećom Eurosongu. Anita Dujić Tatjani je ispod fotke zalijepila srca, no posebno se istaknuo komentar jednog pratitelja koji joj je napisao pjesmu.

"Ljepota, lijepa, lijepa, a neopisiva, pored ovako divne dame, čak i zvijezda Danica gubi svoj sjaj, a osmijesi se pojavljuju na licima, i to topli, koji prijaju svakom od nas (koji su vidjeli sliku i lajkali), ljepša čak i od Ene o kojoj je Rundek pjevao, znači, predivna žena, i dobro se zna da se ponedjeljci završavaju s gužvama. Prestaju sve kiše jesenje i nazire se Sunce na nebu, znači da se ljeto vraća, polako, ali se vraća, a proljeće vodi ljeto, pa jedno čeka drugo da završi svoj posao, znači da su oba blizu. I neko uzalud pita: 'Ima li ljepše?', kad svi znaju da nema", poručio joj je obožavatelj, a Tatjana je za svoj osvježeni look u kratkom roku dobila i na tisuće lajkova.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene