Otkrila i s kim uživa

Naša lijepa voditeljica podijelila rijetku fotku u badiću i komplimenti su odmah pali: "Moment kada svaki pjesnik ostaje bez stihova"

Tatjana Jurić Tatjana Jurić Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Galerija

Tatjana Jurić na Instagramu je objavila fotografiju u badiću i to iz hotela u Španjolskoj koju je ove godine odabrala kao savršenu destinaciju za ljetni odmor.

Naša popularna televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić otkrila je na profilu na Instagramu kamo se uputila na ljetni godišnji odmor i objavila rijetku fotografiju u badiću kojom je sve ostavila bez teksta.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić Simpatično i veselo! Pogledajte urnebesnu čestitku koju je Tatjana Jurić dobila za svoj rođendan, ovaj poklon viralni je hit na društvenim mrežama!

"Dobar dan", napisala je Tatjana na španjolskom jeziku uz fotografiju, te kao lokaciju navela i jedan hotel u Madridu. 

Uz fotografiju je objavila i nekoliko storyja u kojima je otkrila da joj društvo pravi prijateljica i kolegica Mia Kovačić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

"Opaaaa", "Hola Madrid", "Seksi", "Slatkica", "E ovo je moment kada svaki mogući pjesnik ostaje bez stihova. Jer nekada...Ono što vidiš je lijepo, lijepo, a neopisivo", "Uvijek predivna", "Savršenstvo prirode",  poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Tatjana je nedavno uživala i u Šibeniku odakle je objavila fotografiju na kojoj su do izražaja došle njezine vitke noge, za koju je također dobila niz komplimenata i lajkova.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Klum Flavio (Foto: Getty) Celebrity Tajkun se u 71. hvali ljubovanjima s 20-godišnjakinjama, no bivšoj supruzi je otežao privatni život i ona ga sluša samo zbog jedne stvari

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Spencer Matthews i Vogue Williams (Foto: Profimedia) Celebrity Bio je na skroz lošem glasu i upadao iz skandala u skandal, ali uz nju je uspio zaboraviti imidž zločestog dečka i vratiti obiteljski ugled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene