Nije mu se svidjela tema

Incident na predstavi Tarika Filipovića: Gradonačelnik burno reagirao na škakljiva pitanja koja je glumac postavio njegovoj supruzi

Tarik Filipović Tarik Filipović Damir Skomrlj/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović Tarik Filipović Tarik Filipović Tarik Filipović Tarik Filipović Tarik Filipović Tarik Filipović - 1 Tarik i Lejla Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 3 Tarik Filipović - 1 +19 Tarik i Lejla Filipović - 2 Galerija

Tarika Filipovića u Živinicama je tijekom izvođenja predstave ometao tamošnji gradonačelnik, a glumac je čak htio napustiti pozornicu.

Glumac Tarik Filipović za vikend je nastupio u Živinicama u BiH s monodramom "Sex i glad", a tijekom predstave došlo je do incidenta u kojem je glavnu ulogu imao gradonačelnik Grada Živinice Began Muhić, piše Avaz.

Naime, sve je počelo tako što je Tarik u početku predstave, kada je u interakciji s publikom, tijekom postavljanja "škakljivih" pitanja prozvao i suprugu gradonačelnika Muhića, ne znajući o kome je riječ.

Kako je predstava odmicala, Muhić koji je sjedio u prvom redu sve je više i bučnije koristio svoj telefon, ispričali su očevici, zbog čega je Tarik u jednom trenutku ukazao kako mu to ometa koncentraciju u izvođenju predstave.

Na to je Muhić burno reagirao i obratio se Filipoviću riječima: "Kakve su ovo teme i pitanja?"

Tarik je zbog toga navodno čak rekao da će prekinuti predstavu i napustiti dvoranu te da gradonačelnik može preuzeti pozornicu umjesto njega, no publika ga je uspjela nagovoriti da nastavi predstavu. Ipak, na kraju su gradonačelnik i glumac ponovno ušli u žustru raspravu.

Inače, Tarik Filipović u predstavi "Sex i glad" glumi lik sada već legendarnog doktora seksologije, profesora i plejboja Uda Špricnmahera, koji publiku kroz humor želi educirati o najrazličitijim seksualnim temama koje su mnogima još uvijek u sferi tabua. Predstava pokušava detabuizirati ovo neizostavno i značajno područje ljudske prirode, a primarni joj je zadatak opustiti, educirati, zabaviti i nasmijati publiku. Kako glavni glumac ističe, predstava nije uvredljiva.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Slavica Ecclestone Slavica i Bernie Ecclestone Slavica i Bernie Ecclestone Slavica Ecclestone - 1 +17 Slavica Ecclestone - 2 Celebrity Najbogatija Hrvatica odrekla se prezimena koje joj je puno toga donijelo, no nije vratila ni djevojačko!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Sandler s obitelji - 8 Adam Sandler s obitelji - 5 Adam Sandler s obitelji - 6 Adam Sandler s obitelji - 7 +22 Adam Sandler s obitelji - 3 Celebrity Pogledajte kako izgledaju žena i kćeri jednog od najbogatijih glumaca na svijetu, ne pokazuje ih često, a supruga se zbog njega čak i preobratila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene