užasan šok

Svjedoci otkrili što je Alec Baldwin cijelo vrijeme ponavljao nakon strašne tragedije na setu filma

Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +0 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Alec Baldwin je nakon strašne tragedije koja se dogodila na snimanju filma "Rust" cijelo vrijeme ponavljao kako mu nije jasno zašto je u ruke dobio napunjeni pištolj.

"Zašto sam u ruke dobio napunjeni pištolj?", cijelo je vrijeme ponavljao holivudski glumac Alec Baldwin nakon strašne tragedije na filmskom setu tijekom koje je pištoljem usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

Pogledaj i ovo showbuzz Pušteno u javnost Procurio novi, pomalo jezivi video sa seta na kojem je Alec Baldwin usmrtio kolegicu, vidi se puno toga

42-godišnja Hutchins preminula je malo nakon što ju je glumac upucao na ranču Bonanza Creek u Novom Meksiku, a redatelj filma Joel Souza primljen je s ozljedama u bolnicu, nakon čega su ga pustili na kućnu njegu. Svjedoci tragedije američkim su medijima ispričali kako je Baldwin bio izbezumljen nakon pucnjave te mu u prvi čas nije bilo jasno što se dogodilo.

Malo nakon toga svjetske medije su obišle fotografije 63-godišnjeg Aleca kako u suzama telefonira ispred šerifova ureda. "Gospodin Baldwin je dobrovoljno došao razgovarati s istražiteljima i nakon razgovora s njima je otišao'', rekao je Juan Rios iz Ureda šerifa za Guardian.

Brojni poznati glumci i djelatnici filmske industrije oglasili su se putem društvenih mreža nakon tragičnog događaja na setu filma "Rust". Svi redom su pisali kako je Halynina smrt apsolutno zastrašujuća, a redatelj James Gunn je priznao kako je jedan od njegovih najvećih strahova upravo bio taj da će netko biti smrtno ozlijeđen na njegovom setu.

Protiv glumca zasad nije podignuta nikakva optužnica, a policijska istraga i utvrđivanje svih okolnosti su u tijeku.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paris Ivana Paris - 3 Ivana Paris Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić +6 Ivana Paris i Vedrana Linardić Celebrity Teški trenuci u životu naše bivše misice Ivane Paris: Iznenada je preminula njezina mlađa sestra

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Legendarni Čombe postao otac i objavio prvu fotku s bebicom koja je na svijet stigla već prije nekoliko dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene