ima viziju i zavidno iskustvo

Supruga proslavljenog rukometaša, lijepa Belma napravila zaokret u karijeri i postala direktorica turističke zajednice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Belma Džomba bila je jedan od 16 kandidata, a ostavila je najbolji dojam nakon dva intervjua i izabrana je većinom glasova.

Voditeljica i supruga proslavljenog rukometaše Mirze Džombe, Belma Džomba (35) napravila je zaokret u karijeri. 

Pogledaj i ovo showbuzz objavile zajedničku fotku Mirza Džomba je prije supruge Belme ljubio jednu svima poznatu damu, a njih dvije sada su bliske prijateljice!

Belma je postala direktorica Turističke zajednice Općine Kostrena, a na tu dužnost stupa 20. kolovoza, piše Novi list. Naime, ona će na taj položaj stupiti nakon što je prijašnja direktorica Sandra Svetić tražila razrješenje. 

Belmi će mandat trajati četiri godine, a bila je jedan od 16 kandidata koji su se prijavili za taj posao. Izabrana je većinom glasova članova Turističkog vijeća. "Uz onaj osnovni kriterij da posjeduje sve potrebne kvalifikacije, Belma Džomba ostavila je najbolji dojam tijekom dva intervjua, na kojima je pokazala da posjeduje iskustvo, da ima viziju na koji način može unaprijediti rad Turističke zajednice, a pritom posjeduje i zavidno iskustvo u promociji i radu s medijima što je danas itekako vrijedna dodatna vještina", objasnio je načelnik Dražen Vranić za Novi list.

Belma se nada da će biti uspješna i opravdati očekivanja. "Raditi na prosperitetu mjesta u kojem sam se rodila i odrasla oduvijek je bila moja želja. Nadam se da ću vrlo brzo opravdati povjerenje koje mi je ukazano prilikom odabira na funkciju direktorice TZ-a Općine Kostrena te da ću u suradnji s Općinom Kostrena, gospodarskim subjektima koji djeluju na području Općine i mještanima, doći do zajedničkog cilja. Radujem se nadolazećem životnom periodu", rekla je za Novi list. 

Inače, Belma je od 2010. u braku s Mirzom te imaju kćeri Unu i Adu, a diplomirala je pravo. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene