Maju je prestrašio

On kao da je s drugog planeta: ''Ovo je nešto što nadilazi ovozemaljsku vrstu talenta''

Biba Struja (Foto: Dnevnik.hr) Biba Struja (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Biba Struja (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Niko Žiher (Foto: Dnevnik.hr) Niko Žiher (Foto: Dnevnik.hr) Vanessa Jakac (Foto: Dnevnik.hr) Vanessa Jakac (Foto: Dnevnik.hr) Biba Struja (Foto: Dnevnik.hr) +0 Biba Struja (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Prvih dvoje polufinalista već imamo, a u današnjoj drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta saznat ćemo kojih još dvoje kandidata ide u finale

Nakon što je prvih deset polufinalista probilo led u emisijama uživo te smo dobili prvih dvoje finalista – Diega Siqueira i Ivu Augustinović, ove nedjelje novih desetero polufinalista stat će na pozornicu Supertalenta kako bi izborili prolaz u finale.

Pogledaj i ovo Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 4 Još nikome nije jasno Izvedba od par sekundi: Kandidat o kojem se dugo pričalo ponovio je svoj bizarni nastup

Čast da prvi otvori emisiju dobio je osmogodišnji Niko Žiher koji je u liku pirata žiriju i publici pokazao koliko je napredovao u mažoret plesu od audicijske emisije. Nastupu se jako veselio te je bio siguran da će ga dobro odraditi.

''Ti si tehnički jako spretan, jako si siguran i uživaš u ovome što radiš. Sve mi se svidjelo i svidjelo bi mi se vidjeti te u finalu'', rekla mu je Martina, a Maja je dodala da je bio bolji nego na audiciji. 

Janko smatra da je slatki Niko ovoga puta otišao i korak dalje od audicijske emisije. 

''Otišao si u nebo, svaka ti čast'', poručio mu je Janko, a pozitivnim komentarima pridružio se i Davor. 

Sjajna glazbenica i harmonikašica Vanessa Jakac iz Buzeta žiri je već ranije osvojila svojom simpatičnošću i talentom, a i ovoga joj je puta bila želja razveseliti sve koji će gledati njezin nastup.

''Moji osjećaji su podijeljeni između jako dobrih i između oduševljenja. Zaista si pozitivno luda, to moram reći tako jer ne mogu drugačije'' započeo je s komentarima Davor Bilman.

Maji se jako svidio scenski nastup.

''Ti si i dalje strahovito vesela, širiš pozitivnu vibru. Prava si dušica koja treba biti na Supertalentu'', Majino je mišljenje, dok je Martina zaključila da je njoj harmonika samo jedan kanal za prezentaciju njezinog stvarnog talenta.

''Tvoj supertalent je radost življenja i postojanja'', zaključila je ova članica žirija. 

Slaviša Pajkić, Biba Struja, treći je kandidat koji je već u audicijskoj emisiji šokirao javnost.

Biba Struja, čovjek čija je koža specifičan izolator struje, u polufinalnoj emisiji palio je svijeće, puštao gromove te još jedanput ostavio žiri bez teksta.

''Ja uopće ne znam da li je itko od nas kompetentan komentirati nešto što nadilazi ovozemaljsku vrstu talenta. Ovo je nešto nesvakidašnje. Sretna sam da ste na ovoj pozornici!“, komentirala je Martina, Davor i Janko su se složiti da je ovo definitivno talent, a Maja mu je poručila:

''Mene ste svakako prepali ovaj put i podsjetili ste me na one trenutke kada doma probam upaliti svijeću pa spalim prste, vi bi meni bili idealni za doma paliti svijeće. Postoje talenti koji godinama uče svoj talent i bruse ga, a vi ste u onoj kategoriji čiji je talent bogomdan!“.

Ostale nastupe možete pogledati ovdje: 

Nastup prevatren za Martinu, ali čak i Maju? ''Poslije tvog nastupa pljeska nije bilo''

Adna je i ovaj put ostavila dojam prave dive: ''Ja ne znam što ti meni svaki put napraviš''

Za svoje kandidate možete glasovati od početka emisije, a na sljedećem LINKU je popis svih kandidata i brojevi za glasovanje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene