Druga prilika

Dečko s posebnim talentom i Martinina plesačka fiksacija idu u finale, nova šansa za bivše kandidate!

Siniša Matijević (Foto: Supertalent) Siniša Matijević (Foto: Supertalent) Foto: Supertalent

Posljednja emisija donijela je mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojili su srca gledatelja i plasirali se u samu završnicu Supertalenta.

Posljednjih desetero kandidata od TOP 50 natjecatelja koji su zbog svog iznimnog talenta odabrani u polufinale od strane žirija, ove nedjelje borit će se za ulazak u finale showa.

Pogledaj i ovo Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 4 Još nikome nije jasno Izvedba od par sekundi: Kandidat o kojem se dugo pričalo ponovio je svoj bizarni nastup

Posljednja emisija donijela je mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojili su srca gledatelja i plasirali se u samu završnicu Supertalenta.

Prema glasovima publike večeras su najbolji bili RiS Love4dance, Marin Čačija i Siniša Matijević. Najviše glasova dobio je Siniša Matijević, čime diretkno ide u finale! Između skupine RiS Love4dance i Marina, žiri je odabrao Marina, pa je on posljednji finalist. 

A iznenađenje večeri također je bila i nova šansa za trećeplasirane kandidate u polufinalima, pa je tako žiri odlučio da ćemo u finalu gledati i Andreja Škedela te Đulijana Jašarevića.

Večer je započela plesnom točkom skupine RiS Love4dance iz Rijeke. Postoje već 10 godina pod kreativnim vodstvom Ivone Brnelić, a večeras su napravili pravi spektakl. 

''Moram reći da se malo sramim i neugodno mi je jer sam se prvo pokušao prisjetiti vašeg nastupa jer vi kao da niste bili ovdje. Naime, vi ste sada napravili pravi spektakl i show. Svi ste bili stvarno super'', komentirao je Davor u svom stilu.

Martina se potpuno složila s Davorom.

''Ja doista još nisam sigurna da je to ista grupa koju smo vidjeli na audiciji, vaša trenerica radi sjajnu stvar i ovakve nastupe mi želimo gledati u polufinalu'', zaključila je.

I Janku su se svidjeli fantastična energija, glazba i koreografija, a zamjerki nije imala ni Maja.

''Kad sam vidjela vaš nastup prva riječ koja mi je pala na pamet bila mi je - kako su cool. Vi se ne morate brinuti, ja mislim da vi imate jedan od debljih prolazaka za finale'', jasno im je Maja dala do znanja.

Gimnastičarka Paula Kopić predstavila se s novom točkom u božićnom ruhu. Iza nje je puno natjecanja. Bila je tako u Njemačkoj, Grčkoj, Turskoj, Bosni, Sloveniji, Mađarskoj, Srbiji, a osvojila je i 10 pehara te puno medalja, a večeras je samo pokazala i dokazala zašto je to tako.

''Svaka ti čast, nastup ti je bio odličan'', bio je kratak i jasan Janko, a njegove riječi potpisao je i Davor.

Martina je primijetila da Paula danas nije prestrašena kao na audiciji i da je vidljivio uživala u svom nastupu.

Adrenalinski nabijen nastup osigurale su cirkuske artistice iz skupine Vertigo Variete koje uživaju u mogućnosti da nešto opasno spoje s nečim estetskim. Njihov talent su akrobacije u zraku.

''Djevojke, tu je bila borba između dobra i zla. Nastup vam je i koreografski i scenski bio spektakularan. Ja se jako bojim visine pa mi vas je zbog toga bilo teško gledati. Ovo ste krasno izvele, priča nam je potpuno objašnjena, i što se mene tiče, jedan veliki aplauz za vas'', pohvalila je Maja članice ove akrobatske skupine. 

''Ovo je stvarno nešto novo i drugačije, a ovaj put je samo zaokruženije, super nastup'', složio se i Janko.

Martini se ovaj nastup puno više svidio nego onaj audicijski.

''Jako mi se svidjela priča, nek i večeras dobro pobijedi nad zlom'', rekla je Martina, a s kolegama se složio i Davor.

Nastup posljednjeg Zlatnog gumba, skupine Dunking Devils, pogledajte OVDJE. 

Siniša Matijević sve je ostavio bez daha crtanjem zatvorenih očiju.

''Ti si stvarno jedan poseban dečko. Širiš jedan mir i toplinu oko sebe. Ti kao da si još napredovao od prošlog puta. Neka stvarno svi u tvom razredu i kraju budu svjesni da si ti stvarno poseban'', Janka je zadivio Sinišin talent, a na crtežu Nikole Tesle čestitao mu je i Davor.

''Ovo je Supertalent'', nije puno razmišljao što će reći.

Pjesmom se predstavio i Jan Samardžija, ali kod njega je sa žirijem situacija ipak bila malo drugačija.

''Ti si osoba koja u tišini može biti glasna, s tišinom možeš učiniti puno. Izvođenjem tih pjesama koje biraš ti si za jedan dio našeg auditorija lijek, hrana, meni si bio super'', komentirao je Davor njegov nastup, a da njegovi navijači mogu biti ponosni na njega složili su se i Maja, Janko i Martina.

Plesni nastup imao je Marin Čačija iz Rijeke. Davor je viđenim bio oduševljen zbog čega je i ustao, a Maja je za početak imala samo jednu riječ - ludilo.

''Ovo što si ti sad izveo, ja mislim da si ti sada pomutio račune mnogima. Ti moraš putovati svijetom i pokazati svoj Supertalent. Ovo je bilo abnormalno dobro'', smatra Maja.

Viđenim je bila oduševljena i Martina.

''Ja od danas imam svoju novu plesačku fiksaciju, a to si ti'', samo je lijepe riječi imala Martina.

Renata Grunwald pjevala je ''Molitvu'' Marije Šerifović, no žiri nije bio oduševljen viđenim, kao ni onim što su čuli pa su joj uglavnom uputili negativne komentare.

Poslije nje na pozornicu je izašla Nensi Mitrović i izvela ''Dani i godine'' Nine Badrić, a kod nje je bila potpuno drugačija situacija sa žirijem. Pohvalili su kompletnu sliku. 

Zadnji koji su nastupili bili su Valentina i Ivan koji su pokazali svoje plesne vještine. 

''Više se razbacate kad ste u svom elementu, nego kad ste u paru, ali u svakom slučaju poletno i mladenački'', primijetio je Davor. 

Za Martinu je cijeli prizor bio sladak i pozitivan, ali priznala je kako je mrvicu nezahvalno nastupati nakon Marina Čačije. 

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Za svoje kandidate možete glasovati od početka emisije, a na sljedećem LINKU je popis svih kandidata i brojevi za glasovanje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene