''Pa koliko je sladak!''

Omiljeni član žirija ''MasterChefa'' pozirao je sa sinčićem koji je od tate naslijedio izgled, a sudeći po ovoj fotki i još nešto važno!

Stjepan Vukadin - 4 Stjepan Vukadin - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 6 +20 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 1 Galerija

Član žirija ''MasterChefa'' Stjepan Vukadin podijelio je nove fotografije sa svojim sinom Gabrielom, pratitelji nisu mogli opet ne primijetiti njihovu sličnost.

Najmlađi član žirija ''MasterChefa'' Stjepan Vukadin podijelio je novu objavu na svom Instagram profilu, a koja je opet raznježila njegove vjerne pratitelje.

Na četiri nove fotografije, Stjepan je pozirao sa sinčićem Gabrielom u kuhinji u svom restoranu. Stjepan je Gabriela nosio jednom rukom, a drugom je držao očišćenu ribu koju je pokazivao sinu. Maleni je, sudeći po fotografijama, ribom bio fasciniran te se veselo smijao, a čini se da je od oca, osim izgleda, naslijedio i ljubav prema ribi.

Vukadin je pak, s druge strane, ponosno gledao svog sinčića koji je njegova slika i prilika, a to su primijetili i njegovi pratitelji.

''Moj chef, moje sve'', napisao je Stjepan u opisu fotografija.

''Ma preslatko, sin je stvarno vaša kopija'', ''Ajme presladak je i predivan!'', ''Mali Stipe!'', ''Tatin nasljednik, prava ljubav'', bili su samo neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

Gabriela je Stjepan dobio u braku sa suprugom Katarinom, a njegovi pratitelji uvijek jedva čekaju da objavi neke nove zgode svog sinčića koji će uskoro napuniti tri godine.

A njegovog poznatog tatu kuhara uskoro ćete moći gledati i u žiriju u novoj sezoni ''MasterChefa'' koja s emitiranjem počinje ove jeseni.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 +27 Rita Ora - 4 Celebrity Premali gornji dio kupaćeg bio je glavni razlog zbog kojeg nitko nije skidao pogled sa slavne Kosovarke, a očito je i da je tijelo isklesala do maksimuma!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 8 Bianca Censori i Kanye West - 7 Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 +26 Bianca Censori i Kanye West - 2 Celebrity Supruzi kontroverznog pjevača iz suknje je virila gola pozadina, a bujne je grudi jedva uspjela pospremiti ispod prozirnog topa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene