Raspametio obožavateljice

Omiljeni domaći chef pokazao svoju divlju stranu koju nemamo priliku vidjeti u hit-showu: "I žene vole!"

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin DNEVNIK.hr 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin - 1 Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 1 Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 2 Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 6 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 1 Stjepan Vukadin +18 Stjepan Vukadin s ocem Galerija

Chef Stjepan Vukadin strastveni je motorist, a sada se a Instagramu pohvalio svojim limenim ljubimcem.

Stjepan Vukadin jedan je od omiljenih domaćih chefova, a simpatije javnosti osvojio je kao član žirija hit-showa Nove TV "MasterChef".

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin opasno dobri Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

No sada je na Instagramu pokazao i svoju divlju stranu, koju na televiziji nemamo priliku vidjeti, a objavom je posebno impresionirao obožavateljice.

"Muške igračke", napisao je Stjepan u opisu fotografije svojeg motocikla.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

"I žene vole!", "Neka te prti sreća i dragi Bog čuva", "Jako dobro", pisale su mu pratiteljice.

Stjepan je inače strastveni motorist i već se ranije na društvenoj mreži hvalio svojim limenim ljubimcem. Na Instagramu često bilježi i privatne obiteljske trenutke, a pratitelje posebno vesele fotografije i snimke njegova sinčića Gabriela, kojeg ima sa suprugom Katarinom.

Inače, 30-godišnji Stjepan je najmlađi član žirija showa "MasterChef", koji uz njega čine još chefovi Melkior Bašić i Damir Tomljanović.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle Zanimljivosti Čudan detalj oko struka Meghan Markle zbunio korisnike društvenih mreža, nagađa se što bi to moglo biti, evo nekih teorija!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi i Leni Klum - 1 +17 Heidi Klum - 3 Celebrity Heidi Klum objavila fotku u toplesu, pokazala je da i u 50. godini ima stvarno impresivno tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene