Njihova avantura

Omiljeni hrvatski chef odveo je suprugu na putovanje, zastali su na mjestu koje nije čudno obzirom na ono po čemu je poznat!

Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 6 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 4 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 8 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 7 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 3 Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin s ocem +21 Stjepan Vukadin i Stankica Galerija

Hrvatski chef Stjepan Vukadin odlučio je svoju suprugu Katarinu povesti na romantično putovanje u Rim, a s pratiteljima je već podijelio nekoliko fotografija s izleta.

Omiljeni hrvatski chef Stjepan Vukadin pohvalio se svojim pratiteljima na Instagramu da je otputovao na jedan izlet. Sa svojom suprugom Katarinom, Vukadin je odletio u Rim iz kojeg je već podijelio nekoliko fotografija na kojima poziraju zajedno ili posebno ispred rimskih znamenitosti.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin "Dobrodošla, anđele naš mali" Omiljeni chef Vuki dočekao suprugu i tek rođenu kćerkicu kod kuće, fotografije koje je objavio sve su raznježile!

Fotografijom iz zrakoplova Vuki je najavio gdje putuju, a potom je objavio fotografiju supruge koja je pozirala ispred Vatikana s brda Pincio.

Potom su pozirali ispred poznate fontane koja je tamo glavna atrakcija, a potom su, što nije neobično za vrsnog kuhara, sjeli u tamošnji poznati restoran kako bi isprobali njihove delicije.

Kako se provode možete pogledati u našoj galeriji.

Sa suprugom Katarinom Stjepan rijetko objavljuje zajedničke fotografije, ali zato često voli dijeliti fotografije njihovog sinčića Gabrijela kojeg njegovi pratitelji obožavaju.

Nedavno je tako na svom je profilu objavio preslatke fotografije sa sinom Gabrijelom koje su nastale kada ga je posjetio na njegovu radnom mjestu.

"Najslađi pomoćnik u kuhinji... Ma šta pomoćnik, chef!" napisao je Stjepan uz objavu.

Inače, Stjepana svi znaju iz hit showa ''MasterChef'' gdje je član žirija, a u tijeku su i prijave za novu sezonu ove emisije.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 6 +32 Maja Šuput - 5 Celebrity Majin Bloom proslavio je drugi rođendan u Dubaiju, ponosna mama objavila je snimke i nije se obazirala na prethodne kritike!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham +15 Ashley Graham, Hugh Grant - 1 Celebrity Potpuno gola plus-size manekenka pokušala je pokriti strateške dijelove, no nešto joj je ipak izvirilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene