ups!

Potpuno gola plus-size manekenka pokušala je pokriti strateške dijelove, no nešto joj je ipak izvirilo!

Ashley Graham Ashley Graham Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham, Hugh Grant - 1 Ashley Graham, Hugh Grant - 2 Ashley Graham Ashley Graham - 4 Ashley Graham - 3 Ashley Graham - 1 +9 Ashley Graham Galerija

Ashley Graham objavila je fotografiju na kojoj je potpuno gola, a pokrila se samo rukama i torbicom.

Najpoznatija plus-size manekenka na svijetu, 35-godišnja Ashley Graham, ovih se dana našla u centru pažnje zbog neugodnjaka koji je doživjela na dodjeli Oscara, a sada i zbog fotografije na kojoj je skroz gola.

Pogledaj i ovo Ashley Graham, Hugh Grant - 2 Dostojanstveno, a bezobrazno Plus-size manekenka oglasila se prvi put nakon neugodnog intervjua s legendarnim glumcem, pristojno mu je odbrusila

Ashley je na svojem Instagramu objavila fotku na kojoj je svoje obnaženo tijelo pokrila samo torbicom i rukama, no nije uspjela sakriti sve strateške dijelove.

Uslijedila je lavina reakcija njezinih pratitelja koji su odmah primijetili da joj je izvirila jedna bradavica, što se nekima čak i nije svidjelo, pa su je prozvali vulgarnom.

Ipak, prevladali su komplimenti, i na račun njezina izgleda i zbog širenja pozitivne slike o ženskom tijelu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Inače, Ashley je bila jedna od domaćica programa prije ovogodišnje dodjele Oscara, prilikom čega je intervjuirala poznate uzvanike na tepihu, koji ove gode nije bio crven, nego u boji šampanjca, a s glumcem Hughom Grantom jedva je izašla na kraj.

Naime, glumac je na sva njezina pitanja odgovarao što je kraće mogao, a usto je i nekoliko puta zakolutao očima dok je Ashley pričala.

Grantovo ponašanje izazvalo je lavinu negativnih reakcija na društvenim mrežama, a mnogi su čestitali manekenki što je ostala pristojna do kraja i nije se dala isprovocirati.

"Znate što, mama mi je rekla da je najbolji način da ubijete ljude ljubaznost", izjavila je Ashley nakon dodjele za TMZ.

Ashley je bila prva plus-size manekenka koja je dospjela na naslovnicu časopisa Sports Illustated, a nakon toga krasila je naslovnice Voguea, Cosmopolitana i brojnih drugih istaknutih časopisa. Svojim oblinama promijenila je način na koji se gleda na žensko tijelo, a napisala je i inspirativnu knjigu naslova "Kako stvarno izgledaju samopouzdanje, ljepota i moć".

Na Instagramu je prati više od 20 milijuna ljudi, kojima je pravi uzor i inspiracija, a s kojima često dijeli svoje prirodne fotografije, bez imalo uljepšavanja i korištenja filtera kako bi istaknula prirodnu ljepotu ženskog tijela.

U siječnju prošle godine manekenka je dobila blizance sa suprugom Justinom Ervinom, kojeg je upoznala još 2010. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce - 5 Beyonce - 4 Beyonce - 6 Beyonce - 1 +25 Beyonce - 2 Celebrity Beyonce preskočila grudnjak i u potpuno prozirnoj haljini ponosno pokazala svoju raskoš: "Ostao sam zatečen!''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Graham - 2 Lauren Graham - 1 +0 Lauren Graham Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših žena s malih ekrana, ali s natečenim i bezizražajnim licem danas je nije lako prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene