Baš je uživao

Omiljeni hrvatski chef opustio se na prijateljevoj svadbi pa zapjevao veliki hit Petra Graše, pogledajte atmosferu!

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin - 3 Damir Tomljanović, Edin Mehmedović, Stjepan Vukadin Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 3 Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 2 Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 1 Damir Tomljanović, Edin Mehmedović, Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 6 +21 Stjepan Vukadin i supruga Katarina u Rimu - 5 Galerija

Stjepan Vukadin opustio se na svadbi svog prijatelja te je čak na pozornici i zapjevao poznati hit Petra Graše.

Stjepan Vukadin opustio se na svadbi svog prijatelja, a neke dijelove atmosfere podijelio je i na svojim pričama na Instagramu.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin "Dobrodošla, anđele naš mali" Omiljeni chef Vuki dočekao suprugu i tek rođenu kćerkicu kod kuće, fotografije koje je objavio sve su raznježile!

Na svadbu je stigao u pratnji svoje supruge Katarine, a odjenuo je elegantno crno odijelo s uzorkom i crnom leptir-mašnom.

Vuki se sa svojim prijateljima odlično zabavljao na vjenčanju jednoga od njih, a onda se čak i odvažio stati na pozornicu te zapjevati.

Kratki videozapis podijelio je u priči na Instagramu, a može se vidjeti kako je uzeo mikrofon u ruke i pjevao veliki hit Petra Graše ''Godine prolaze''.

Jedan od prijatelja koji ga je snimio napisao je ''Multipraktik'' na videozapisu, a Vukadin je uz to dodao emotikon koji plače od smijeha.

Sve možete vidjeti i na njegovu profilu na Instagramu.

Inače, Stjepana svi znaju iz showa ''MasterChef'', u kojemu je član žirija, a uskoro ćemo ga opet gledati i u novoj sezoni te hit-emisije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 1 Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 3 Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 2 Zdravko Mamić +11 Zdravko Mamić Celebrity Zdravka Mamića teško je bilo prepoznati na tribinama teniskog turnira, pokazao potpuno drugačiji imidž od onog na koji su svi navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene