teški dani za obitelj

Starija kći i bivša žena Vidoja Ristovića od njega su se oprostile dirljivom porukom, a mlađa još ne zna za smrt oca?

Vidoje Ristović Vidoje Ristović Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +7 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Galerija

Od Vidoja Ristovića oprostile su se njegova starija kći Matea i njezina majka Lana, a Nikolina Pišek navodno još ne zna kako bi njihovoj kćeri Uni Sofiji priopćila da je ostala bez oca.

Srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini i iza sebe ostavio dvije kćeri, Mateu i Unu Sofiju.

Pogledaj i ovo Nikolina i Vidoje Ristović Ranije je bio dobro Cure novi detalji oko iznenadne smrti supruga Nikoline Pišek, njegov prerani odlazak šokirao je obitelj i prijatelje

Mateu je dobio s bivšom suprugom Lanom, dok mu je Unu Sofiju rodila Nikolina Pišek Ristović, s kojom je u braku bio od 2013. godine.

Vidojeva starija kći i bivša supruga od njega su se oprostile dirljivim riječima.

"Dragi tata, neka ti moja beskrajna ljubav bude vodilja među zvijezdama, a ja ću gledati u nebo i znat ću da me čuvaš. Mirno putuj nebeskim prostranstvima, a mama i ja ćemo te zauvijek nositi u svojim srcima. Tvoja Matea i Lana", stoji na smrtovnici, prenosi Kurir.rs.

Izvor blizak obitelji otkrio je i kako je Matea jako teško primila vijest o smrti oca i već danima samo plače, dok Vidojeva mlađa kći Una Sofija navodno još ne zna da je preminuo.

"Una je bila Vidojeva mezimica, pa je svaki slobodan trenutak koristio provodeći ga s njom. Saznanje da joj je otac umro sigurno bi je potreslo te Nikolina razmišlja kako da joj to najbezbolnije kaže s obzirom na to da ima samo osam godina. Nikolina se trudi biti jaka, skriva suze od svih, rijetko što i progovori, ali samo ona zna najbolje kako joj je", kazao je izvor za Blic.

Podsjetimo, Vidoje je preminuo u Beogradu prošli vikend, a njegov otac Viktor je nakon obdukcije za medije otkrio uzrok smrti.

"Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam je slomljeno! Nije ni primjereno ni da se drugi, a kamoli ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram reći da moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo usred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića", rekao je s tugom u glasu Vidojev otac za Blic.rs pa dodao: "Molim vas, ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dvije divne kćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru!"

Vidoje će biti pokopan na Novom groblju u Beogradu, a posljednji ispraćaj održat će se u četvrtak, 12. svibnja.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +6 Ronela Hajati Celebrity Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +19 Mia Dimšić Celebrity Ne stišavaju se reakcije na Mijin nastup, a oko jedne stvari se baš svi slažu: "Obzirom koje i kakve pjesme su prošle..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene