Što vi mislite?

Ne stišavaju se reakcije na Mijin nastup, a oko jedne stvari se baš svi slažu: "Obzirom koje i kakve pjesme su prošle..."

Mia Dimšić Mia Dimšić Afp 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 4 +13 Mia Dimšić - 2 Galerija

Mia Dimšić nije se uspjela plasirati u finale Eurosonga s pjesmom "Guilty Pleasure", a reakcije na njezin nastup preplavile su društvene mreže.

Društvene su mreže preplavili komentari na nastup naše Mije Dimšić u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga i činjenicu da se Hrvatska ni ove godine nije uspjela plasirati u veliko finale.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Mia je s pjesmom "Guilty Pleasure" nastupila 11. po redu, a pratilo ju je troje plesača, kojima se i sama pridružila u jednom trenutku u koreografiji. Prvi dio pjesme otpjevala je na engleskom, drugi na hrvatskom jeziku, a publiku u dvorani je pozdravila i zahvalila joj na talijanskom jeziku.

"Žao mi je Mije, ali nekako sam osjećala da neće proći", "Pa ja iskreno mislim da je trebala proći i iskreno žao mi je, ali ne odustaj Mia", "Obzirom koje i kakve pjesme su prošle, trebala je i Mia! Ali tko je prošao, koma", "Bila je jedna od boljih, šteta", "Da, bila je bolja od nekih što su ušle u finale", "Kad pogledamo tko je sve prošao, sigurno je i ona trebala", "Da je Srbija glasala sigurno bi prošla", "Naša Mia je bila divna i nije nas bar obrukala", "Kakvi su ostali bili Mia je razvalila", dio je komentara s društvenih mreža.

Nakon glasanja žirija i publike odlučeno je da u veliko finale Eurosonga prolaze predstavnici Švicarske, Armenije, Islanda, Litve, Portugala, Norveške, Grčke, Ukrajine, Moldavije i Nizozemske.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +12 Mia Dimšić - 6 Celebrity Kakva šteta! Mia Dimšić nije prošla u finale Eurosonga, no komentari na njezin nastup su posve druga priča

  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +6 Ronela Hajati Celebrity Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene