Mia Dimšić nije se uspjela plasirati u finale Eurosonga s pjesmom "Guilty Pleasure", a reakcije na njezin nastup preplavile su društvene mreže.

Galerija Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +26 Mia Dimšić

Društvene su mreže preplavili komentari na nastup naše Mije Dimšić u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga i činjenicu da se Hrvatska ni ove godine nije uspjela plasirati u veliko finale.

Vezani članci Mia Dimšić Kakva šteta! Mia Dimšić nije prošla u finale Eurosonga, no komentari na njezin nastup su posve druga priča Mia Dimšić Mia sitno broji do svog nastupa na Eurosongu, a u jednu je stvar već sada poprilično sigurna!

Mia je s pjesmom "Guilty Pleasure" nastupila 11. po redu, a pratilo ju je troje plesača, kojima se i sama pridružila u jednom trenutku u koreografiji. Prvi dio pjesme otpjevala je na engleskom, drugi na hrvatskom jeziku, a publiku u dvorani je pozdravila i zahvalila joj na talijanskom jeziku.

"Žao mi je Mije, ali nekako sam osjećala da neće proći", "Pa ja iskreno mislim da je trebala proći i iskreno žao mi je, ali ne odustaj Mia", "Obzirom koje i kakve pjesme su prošle, trebala je i Mia! Ali tko je prošao, koma", "Bila je jedna od boljih, šteta", "Da, bila je bolja od nekih što su ušle u finale", "Kad pogledamo tko je sve prošao, sigurno je i ona trebala", "Da je Srbija glasala sigurno bi prošla", "Naša Mia je bila divna i nije nas bar obrukala", "Kakvi su ostali bili Mia je razvalila", dio je komentara s društvenih mreža.

Nakon glasanja žirija i publike odlučeno je da u veliko finale Eurosonga prolaze predstavnici Švicarske, Armenije, Islanda, Litve, Portugala, Norveške, Grčke, Ukrajine, Moldavije i Nizozemske.

Kakva šteta! Mia Dimšić nije prošla u finale Eurosonga, no komentari na njezin nastup su posve druga priča Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +24 Mia Dimšić

  Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +7 Ronela Hajati

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju