Tragedija u Makedoniji

Srpski pjevač sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći, život je izgubila jedna osoba: ''Bila je magla, nisam je vidio...''

Đorđe David - 11 Đorđe David - 11 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe David - 13 Đorđe David - 3 Đorđe David - 1 Đorđe David - 2 Đorđe David - 4 Đorđe David - 5 Đorđe David - 6 Đorđe David - 7 Đorđe David - 8 Đorđe David - 9 +2 Đorđe David - 10 Galerija

Srpski glazbenik Đorđe David sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći u kojoj je život izgubila jedna žena, stravično iskustvo ispričao je za medije.

Srpski pjevač Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, sudjelovao je u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko u Sjevernoj Makedoniji, a od zadobivenih ozljeda smrtno je stradala 49-godišnja putnica, prenosi Blic.

''Točno je, sinoć se dogodila nesreća 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su djevojka i njen suvozač, izlazeći iz svog mjesta, ušli na autocestu u suprotnom smjeru. Vozeći u suprotnom smjeru, djevojka je udarila u automobil i direktno se sudarila s njim. Prilikom sudara, vozač automobila u koji je udarila teško je ozlijeđen, a sada se bori za život, dok je njegov suvozač lakše ozlijeđen. Djevojka koja je vozila automobil i udarila u njihov automobil ozlijeđena je i ima modrice, ali lakše ozljede. Međutim, njen suvozač nije ozlijeđen'', rekao je Đorđe za Grand.

Kako neslužbeno doznaju srpski mediji, pjevač je hospitaliziran zbog lakših ozljeda te je u stabilnom zdravstvenom stanju.

Njegov automobil potpuno je uništen, a alkotestom je utvrđeno da nije bio u alkoholiziranom stanju.

No, tragediju nije mogao izbjeći jer je svojim vozilom zamalo naletio na već sudarene automobile. U tom trenutku, na krivom se mjestu našla nesretna žena.

''Nakon nesreće, ostali su na autocesti, jedan u lijevoj traci, drugi u desnoj, i minutu i pol kasnije ja nailazim brzinom propisanom prometnom signalizacijom na autocesti i direktno udaram u njih. Moj automobil udara suvozača koji je šetao po autocesti. Bila je magla, upalio sam duga svjetla i to je trajalo samo sekundu. Naišao sam na tu osobu koja je hodala po putu. Od sile udarca skrenuo sam s autoceste i zaustavio se u nekom grmlju. Sreća da sam imao snažan automobil, inače ne znam što bi bilo sa mnom'', rekao je.

Snimke s mjesta nesreće možete vidjeti OVDJE.

Od šoka pjevač još dolazi sebi.

''Sinoć sam imao lagani slom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvijek sam u blagom šoku, to je pakao'', priznao je.

''Imam dva šava na lijevoj ruci zbog posjekotina od stakla prozora koje je puklo.''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 4 +27 Bianca Censori - 1 Celebrity Kontroverzni reper izazvao je bijes novim skandaloznim fotkama supruge, ono na što ju je natjerao svojoj je bivšoj branio!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Radnor - 11 Josh Radnor - 13 Josh Radnor - 7 Josh Radnor - 5 +24 Josh Radnor - 4 Nekad i sad Sjećate se njega? Ostao je poznat po mnogima najdražem sitcomu, a sad se u 50. godini pohvalio sretnim vijestima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene