nije ju teško uočiti!

Naša najpoznatija influencerica skinula se u žuti badić pa pratiteljima poslala poruku: ''Ako me vidite...''

Sonja Kovač Sonja Kovač Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +25 Sonja Kovač Galerija

Sonja Kovač odjenula je žuti badić i zaogrnula se žutom maramom pa se našalila sa svojim pratiteljima da je to zbog lakšeg prepoznavanja.

Glumica Sonja Kovač uživa sa zaručnikom Goranom Mandićem u Podgori na Makarskoj Rivijeri, a od tamo je podijelila vruću fotografiju i našalila se sa svojim vjernim fanovima. 

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

Objavila je niz fotki na kojima pozira u dvodijelnom žutom badiću koji je osim što je upečatljiv, istaknuo i njezinu zgodnu tijelesnu građu, ali i raskošne grudi. 

"Na dejtu sa suncem. Evo sad svi znate šta nosim, ako me vidite na plaži, plaćate kavu!", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Pratitelji su joj odmah poručili: "Plaćamo", "Savršena", "Atraktivna ljepotica", "Mila perfektno", "Kako si slatka", "Izgorit ćeš", "Top topova".

Na Insta storijima rado dijeli kako provode svoje vrijeme, ali i snima nove videe za TikTok.

Nedavno je u šarenom badiću s tanga gaćicama istaknula svoju pozadinu te zaintrigirala svoje pratitelje.

"I ljeto može početi! Iz auta direkt u more! Tko je vidio obavljati shopping usput kada možeš na plaži!" napisala je ispod niza fotki.

Kovač ne skriva kako voli putovati, a upravo na jednom od putovanja na Maldivima zaprosio ju je i njezin zaručnik nakon 10 godina veze. Sonja prosidbu nije očekivala, a sve je ispalo jako romantično te će to ostati putovanje za pamćenje.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mate Bulić - 1 In Magazin: Mate Bulić - 2 In Magazin: Mate Bulić - 4 In Magazin: Mate Bulić - 5 +9 In Magazin: Mate Bulić - 3 inMagazin Mate Bulić prvi put pred kamerama poslije najtežih dana u životu: ''Šest mjeseci nisam stao na noge, a ja se ničega ne sjećam ...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se pohvalila boravkom na novoj lokaciji, a zbog raskopčanog sakoa svi su se zapitali isto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene