Kroj koji puno otkriva

Sonja Kovač kaže da joj je ovo najvatreniji badić koji ima, a kako se čini, nije daleko od istine!

Sonja Kovač Sonja Kovač Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač +21 Sonja Kovač - 1 Galerija

Sonja Kovač vidno uživa u Las Vegasu, a otamo je podijelila fotku u neobičnom badiću.

Naša influencerica Sonja Kovač trenutačno uživa u Las Vegasu sa zaručnikom Goranom Mandićem, a otamo dijeli atraktivne fotografije koje njezine pratitelje ostavljaju bez teksta.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Riječ je o fotki na kojoj pozira sjedeći u bazenu s neobičnim rozo-narančastim jednodijelnim badićem, koji je izvrsno naglasio njezine bujne grudi, ali i pokazao vitku i zanosnu figuru.

"Bikini gori, doslovno! Kad me pitaju koji mi je najvatreniji bikini koji imam u kolekciji! Koju mu ocjenu dajete od 1-10? Previše rezova ili taman?" napisala je Sonja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Njezini pratitelji odmah su rado odgovorili na njezino pitanje:

"Najtaman", "Odličan", "Fantastičan", "Gori sve", "Top", "Čista desetka", "Prelijepo izgledaš".

Sonja je u Americi proslavila i svoj 38. rođendan, ali posjetila i jednu od najvećih svjetskih atrakcija u Arizoni.

Na putovanju Arizonom posjetit će nekoliko atrakcija, a Sonja je sve pratitelje nasmijala objavom u kojoj je otkrila gdje će ona i suprug noćiti.

Ona i njezin budući suprug, profesionalni pokeraš, iznajmili su šator usred pustinje na jednom ranču, a sve je bila Sonjina ideja, za koju je kasnije na svojim pričama na Instagramu rekla da je luda.

Kovač ne skriva kako voli putovati, a upravo na jednom od putovanja na Maldivima zaprosio ju je i njezin zaručnik nakon 10 godina veze. Sonja prosidbu nije očekivala, a sve je ispalo jako romantično te će to ostati putovanje za pamćenje.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji raskošnim dekolteom opet je sve ostavila bez teksta

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 5 +25 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik objavila fotke zbog kojih su mnogi poželjeli odmah u teretanu: ''Svaka čast ženo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene