A za to nema potrebe!

Prati je 2,8 milijuna ljudi, a sad su je razotkrile paparazzo fotke: Pratiteljima servira uređene fotografije koje su puno drugačije od stvarnosti!

Sofia Jamora Sofia Jamora Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Jamora - 5 Sofia Jamora - 4 Sofia Jamora - 2 Sofia Jamora - 1 Sofia Jamora - 3 Sofia Jamora - 5 Sofia Jamora - 15 Sofia Jamora - 14 Sofia Jamora - 10 Sofia Jamora - 9 +15 Sofia Jamora - 8 Galerija

Sofia Jamora snimljena je na odmoru u Tulumu dok je snimala sadržaj za društvene mreže, na kojima objavljuje fotografije koje odudaraju od stvarnosti.

Američka infuencerica Sofia Jamora za svoj je ljetni odmor odabrala meksički Tulum, a ondje su je paparazzi uhvatili dok je snimala selfije u bikiniju s tangicama.

25-godišnja Sofia šepurila se u plićaku i privlačila znatiželjne poglede, pri čemu su mnogi mogli primijetiti i malu razliku između fotografija koje objavljuje na profilu na Instagramu, na kojem je prati 2,8 milijuna ljudi, i kako izgleda u stvarnosti. Na prvi je pogled očito kako se za društvene mreže potrudi pri uređivanju objava i skrivanja takozvanih sitnih nedostataka na svom tijelu poput celulita.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli s❀fia (@sofiajamora)

Sofia je dodatnu slavu stekla i kao djevojka Truicea Younga, sina slavnog repera Dr. Drea, s kojima je prošle godine posjetila Hrvatsku, čime se pohvalila svojim pratiteljima.

Atraktivna influencerica zatrpala je tada svoj profil fotografijama iz Splita i Dubrovnika, sa slapova Krke i drugih top-destinacija koje je posjetila tijekom boravka u Lijepoj Našoj, a prizori su sve oduševili.

  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Stefanija Tudor Igor i Stefanija Tudor Igor i Stefanija Tudor - 1 Igor i Stefanija Tudor - 2 +6 Igor i Stefanija Tudor - 3 Celebrity Ovaj poznati domaći par stvarno rijetko viđamo, godinama izbjegavaju medije, ali zbog Graše su napravili iznimku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +25 Hana Huljić - 3 Celebrity Isklesani trbušni mišići izvirili su ispod uskog topića Hane Huljić, koja je u Splitu s publikom bodrila svoga Grašu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene