zamalo prošli neopaženo

Atraktivna snaha hip-hop legende objavila fotke s njihova tajnog ljetovanja u Hrvatskoj, plovili su Jadranom skoro mjesec dana

Sofia Jamora - 4 Sofia Jamora - 4 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dr. Dre Sofia Jamora i Truice Young Sofia Jamora - 12 Sofia Jamora - 1 Sofia Jamora - 2 Sofia Jamora - 3 Sofia Jamora - 4 Sofia Jamora - 5 Sofia Jamora - 6 Sofia Jamora i Truice Young +3 Sofia Jamora - 8 Galerija

Dr. Dre u tajnosti je posjetio Hrvatsku, a s njim su došli sin Truice Young i snaha Sofia Jamora, koja je zatrpala svoj Instagram fotografijama s odmora.

Legendarni reper i producent Dr. Dre u lipnju je tajnosti uživao u Lijepoj Našoj skoro mjesec dana, a luksuznom jahtom obišao je dobar dio naše obale.

Pogledaj i ovo showbuzz javio se fanovima Legenda repa usred mučnog razvoda pretrpjela aneurizmu mozga, hitno je hospitaliziran

Njegove snimke iz Hrvatske objavljene su na Instagramu i prema njima se može zaključiti da se Dre sjajno proveo na odmoru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Firsty4HipHop (@firsty4hiphop)

S njim su došli i njegov sin Truice Young te buduća snaha Sofia Jamora.

I dok se Dre uspješno uspio pritajiti, atraktivna Sofia zatrpala je svoj Instagram fotografijama iz Splita, Dubrovnika, s Krke i drugih top-destinacija koje je posjetila tijekom boravka u Hrvatskoj, a prizori su oduševili njezina više od tri milijuna pratitelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @sofiajamora

Sin Dr. Drea na društvenim mrežama također je zabilježio svoje ljetovanje u našoj zemlji, a njegove i Sofijine najnovije objave otkrile su da su se vratili u Ameriku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Truice Young (@truiceyoung)

Još njihovih fotki s odmora u Hrvatskoj pogledajte u galeriji.

 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Frizura Majina Blooma pravi je hit na novim fotkama, a s mamom je pozirao na posebnom mjestu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 1 Goran Bregović - 5 +8 Goran Bregović - 4 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda vila na Jadranu koju je Brega kupio svojim kćerima i supruzi da imaju idealno mjesto za ljetovanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene