"Kakav astronomski izbačaj!''

Snježana Schillinger raspričala se o životu na dvije adrese, no pozornost je ukrao jedan njezin adut: ''Oh la la, ne mogu se koncentrirati!''

Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 4 Snježana Mehun Schillinger Snježana Mehun Schillinger Snježana Schillinger Mehun - 1 Snježana Schillinger Mehun - 2 Snježana Schillinger Mehun - 3 Snježana Schillinger Mehun - 4 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 7 +21 Snježana Schillinger - 8 Galerija

Snježana Schillinger pozirala je u kratkoj haljinici pa raspametila svoje pratitelje koji su joj komentirali zgodne noge.

Uspješna poduzetnica Snježana Schillinger na svojem Instagramu javila se iz centra Beča i u opisu otkrila kako je živjeti na dvije lokacije.

Odjenula je mint kratku haljinicu na preklop ispod koje je nosila crne prozirne najlonke i tamnoplave štikle. Sve poglede usmjerila je upravo prema svojim prezgodnim nogama.

"Petak Zagreb, subota već Beč! Kako opet, u čudu svi moji frendovi (ama baš svi). E, sada, ja ne znam koga su oni udavali s austrijskom zastavom na Kornatima!? Muž mi je Austrijanac, ponovim ja svaki put, ako niste ubrali! Imamo velike familije na obje strane i poslove!" napisala je na početku pa dodala:

"Dobra je vijest da smo sada svakih nekoliko dana za tri i pol sata, zahvaljujući Schengenu,'vamo-tamo, da znam gdje je najbolja kava ako se mora stati, iako sam ja od onih koji ne staju ta tri i pol sata, da ipak ne moram na silu kupiti torbu i cipele kada ih vidim jer sam sada u prilici i tko zna kada ću biti s tolikim izborom. Iskreno, trebale su mi četiri godine da to prihvatim!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Snježana ne pravi razliku između Zagreba i Beča, nego ih podjednako voli.

"Od onih sam čiji jarčevski karakter ispliva svako malo, na sreću ili štetu mojih bližnjih, pa se tako do cilja ide ta tri i pol sata bez stajanja! Od onih sam koji vole putovati, adrenalinski sam ovisnik blažeg stupnja, zato pazite što želite da vam se ne ostvari, bila bi misao dana! Najvažnije od svega, a zvučat će vam suludo, ja stvarno obožavam oba svoja grada iako sam prije Franza uporno zaobilazila Beč, Bog zna zašto. Valjda sam trebala nekoga da ga zavolim na pravi način i da me svaki put iznenadi dijelovima grada koji su potpuno netipični za Austriju, kao mala Italija, baš tu iza ćoška u centru!" objasnila je.

Na drugoj fotografiji objavila je i supruga Franza.

U komentaru joj se odmah javila Nives Celzijus, koja joj je uputila niz emotikona gorućih vatrica.

"Oh la la! Ne mogu se koncentrirati na tekst od noge", "Kakav astronomski nogoizbačaj. Skoro do pupka, ako ne i do obližnje galaksije", "Predivna ste žena, uspješna", "Uh, koka, lijepa ti je nogica", glasili su neki od brojnih komentara.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro - 1 Lais Ribeiro - 4 Lais Ribeiro - 3 Lais Ribeiro - 2 +17 Lais Ribeiro - 1 Celebrity Za Viktorijinom anđelicom i zgodnom prijateljicom okretala se cijela plaža, a ovakve prizore prošlo smo ljeto mogli gledati i u Hrvatskoj!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +11 Claudia Rivier - 3 Celebrity Bujna Slavonka podiže puls u tijesnom kombinezonu u kojem se ocrtava svaka njezina oblina: "Ovo je nerealno!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene