"Neka party počne"

Izbacila nogu i stavila rogove: Snježana u seksi izdanju napustila Hrvatsku!

Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Snježana Mehun (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Galerija

Snježana Mehun blagdane će provesti izvan Hrvatske. Sudeći po odjevnoj kombinaciji zaputila se u toplije krajeve.

Snježana Mehun dan prije Badnjaka iskoristila je za bijeg. Uspješna poduzetnica spakirala je svoje kofere i, ako je suditi po odjevnoj kombinaciji, krenula u toplije krajeve.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

U seksi crno-bijeloj haljini vlastitog modnog brenda i rozim štiklama Mehun je plijenila pozornost na zagrebačkom aerodromu. No, to nije sve. U blagdanskom duhu na glavu je stavila i rogove. "Do slijedeće godine doviđenja. Neka rođendanski party počne", napisala je Mehun uz fotografiju iz zračne luke.

Njezin prijatelj Neven Ciganović u komentarima je pohvalio roze štiklice i kroz smijeh dodao da su idealne za putovanje. "To je Maja Šuput style. U Dubai odmah na party", zaključila je Snježana i odlepršala na zasluženi odmor.

 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene