"Plač, šok, neizvjesnost"

Snježana Mehun javila se nakon nesreće na skijanju, poznate prijateljice odmah je ohrabrile porukama podrške

Snježana Mehun (Foto: PR) Snježana Mehun (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (Foto: PR) +0 Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Instagram) Galerija

Snježana Mehun na skijanje je otišla sa suprugom Franzom Schillingerom, a na Instagramu je napisala sve o nezgodi koju je doživjela.

Poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun Schillinger na Instagramu je objavila nekoliko fotografija sa skijanja te je napisala da je slomila nogu u Austriji.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger Neprepoznatljiva! Snježana Mehun ne prestaje s provokativnim fotkama pa joj se obratila i Nives Celzijus

"Luda vremena u Kitzbühelu. Druga fotka mi je fantastična, jelda?! Preskočit ćemo sada detaljan opis, analizu što, kako i zašto baš sam tu sekundu se odlučila za još jedan spust po lošem snijegu poznatom kao lomitelju nogu ili koljena! Plač, šok, neizvjesnost, brzinu austrijske hitne...jer ja pamtim samo lijepe dane, a i mi na Instagramu nemamo loše dane, jelda? Mi imamo samo lijepe trenutke, speglane fotke i savršene lokacije! Baš sam voljela skijati...reći ću samo to", napisala je Snježana u opisu fotografija na kojima između ostalog pozira i sa štakom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

"A joj, i ja sam prije nekoliko god isto napravila i vratila se sa pola tijela u gipsu, ajde brzo ces ti to sanirati a, koliko te poznam, sljedeće godine si opet na skijama", napisala joj je Matija Vuica. "Ozdravi brzo i drži se", komentirala je Minea, a željama za brz oporavak pridružili su se i brojni njezini pratitelji.

Snježana je na skijanje otišla sa suprugom Franzom Schillingerom, za kojeg se udala u rujnu prošle godine na Kornatima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Franz Schillinger Snježana Mehun i Franz Schillinger Nikolina i Vidoje Ristović Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) +0 Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) inMagazin One su ljubav poklonile strancu! Koja Hrvatica ljubav dijeli sa Škotom, koja s Britancem, a koja s Austrijancem?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene