ljubav nema granica

One su ljubav poklonile strancu! Koja Hrvatica ljubav dijeli sa Škotom, koja s Britancem, a koja s Austrijancem?

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Franz Schillinger Snježana Mehun i Franz Schillinger Nikolina i Vidoje Ristović Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) +0 Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Galerija

Da ljubav ne poznaje granice ni jezične barijere, dokazuju žene iz iduće priče. Anita Dujić, Kristina Šalinović, Ella Dvornik - samo se neke poznate dame koje su ljubav poklonile strancima. Od malog bajkovitog vjenčanja u Škotskoj do hrvatsko-britanskog koje se odigralo u Las Vegasu, sve pogledajte u prilogu In magazina.

Pet godina veze i jedna u braku. A ta prva bračna godišnjica prošlog se tjedna slavila u domu bivše manekenke Anite Dujić i Škota Duncana Broadfoota. Na svoje malo intimno vjenčanje Anita je sve podsjetila emotivnom objavom na Instagramu:

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

''Bilo je jako posebno, drugačije, nešto što ćemo sigurno prepričavati djeci i unucima, vjenčanje usred pandemije gdje je bila samo šačica najužih ljudi'', napisala je. 

Upoznali su se na setu filma "Mamma Mia 2" na Visu. Imaju trogodišnju kćerkicu Lily i obiteljsko gnijezdo svili su u Zagrebu. No često su i u njegovu rodnom Glasgowu, gdje su se i vjenčali.

''Kad sam dosla pred kapelicui i kad su svirale gajde bas je bilo jako romanticno i lili koja je bila uzbudena koja nije znala sto se tocno desava ali je znala da se nesto desava bila je vazna u haljinici kao flower girl mada nista nije napravila samo je jurila okolo

I nije Anita jedina koja je sreću pronašla sa strancem. Hrvatsko-talijanski brak sklopila je još jedna bivša manekenka - Kristina Šalinović. Zaljubljeni par živi i radi u Italiji, a nedavno je Kristina rodila i njihovo prvo dijete.

Nakon udaje za poznatog srbijanskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek je zagrebačkoj adresi dodala i beogradsku. A onda je njezin suprug pak pristao da se ipak presele u Zagreb:

''On za razliku od mene nije preselio svoje poslovne aktivnosti u Zagreb, pa onda njemu Zagreb dođe kao eto tako malo šeće jednim zgodno upakiranim gradićem, i malo hodam po restoranima i uživam u suncu i tako lijepo mi je, pa je njemu Zagreb s te strane drugačiji nego meni Beograd'', rekla je Nikolina. 

Slično se dogovorio i bračni par Prester Peševski. Nakon gotovo 7 godina braka, koji su upotpunili sinovi Roko i Rio, Ida Prester i Ivan Peševski iz Beograda su se preselili u Zagreb.

Nakon dva braka s domaćim dečkima, treću sreću je i Snježana Mehun potražila preko granice. I pronašla u zagrljaju Austrijanca. Francu Schilingeru veliko ''da'' izrekla je prošlog ljeta na Kornatima:

S hrvatskim, ali i talijanskim, muku muči i odabranik Elle Dvornik. Britancu Charlesu Pearceu, nakon nekoliko godina veze, službeno da izrekla je u Las Vegasu. Danas s njihove dvije kćeri Balie i Lumi, živi u okolici Rovinja:

Talijanski, engleski, njemački ili nama bliži srpski… Nije ni važno. Kad se ljubav dogodi, ona je jača i od jezičnih barijera, granica, tradicije i običaja:

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene