Opa!

Snježana Mehun u kupaćem kostimu s rizičnim dekolteom istaknula zanosne obline i zasjenila predivan pogled

Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 1 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun Zaručnički prsten Snježane Mehun +0 Snježana Mehun i Franz Schillinger na odmoru u Maldivima - 1 Galerija

Snježana Mehun je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u izazovnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom.

Domaća poduzetnica Snježana Mehun (50) odmara na Mykonosu u društvu svojeg zaručnika, austrijskog jahtaša Franza Schillingera.

S popularne Grčke destinacije javila se na svojem Instagramu gdje je, među ostalim, objavila i fotografije na kojima pozira u bazenu izazovnom kupaćem kostimu.

"Ono kada se samo dobro staneš. Na vrhu Mykonosa", napisala je uz galeriju na kojoj nosi jednodijelni crveni badić s dubokim dekolteom na kojem je zlatnim slovima na engleskom ispisano: "Zauvijek mlada".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Snjezana Mehun (@snjezanamehun)

Pratitelji su joj poručili da izgleda sjajno te su je obasuli lajkovima i zaljubljenim emotikonima, a nitko nije ni primijetio prekrasan pogled iza nje.

Snježana i njezin odabranik planiraju stati pred oltar krajem ljeta i to na tajnoj lokaciji, a nedavno se doznalo da će joj vjenčana kuma biti bivša Kraljica hrvatske Antea Kodžoman.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Mate Rimac Celebrity Mate Rimac bodrio je Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu, zbog neobičnog detalja iskakao je iz mase navijača

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene