Slavni prljavci

Imaju novca za sve, no teško im se i oprati: Provjerite tko su najnemarniji žitelji Hollywooda

Megan Fox (Foto: Getty Images) Megan Fox (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Colin Farrell (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Brad Pitt (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox (Foto: Getty Images) Galerija

Teško je to za povjerovati, ali brojni slavni glumci i ostale zvijezde i nisu veliki ljubitelji osnovnih higijenskih navika

Oni su slavni, bogati, zgodni - imaju vojsku obožavatelja. Među najbogatijima su, ali ne i najčistijim zvijezdama. Njihov odnos prema higijeni u najmanju ruku je čudan. Kim Kardashian West, primjerice, pere kosu svaki peti dan. No, ne krije da higijenu kose održava posebnim sredstvima.

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

Zgodni i omiljeni Johnny Depp nije ljubitelj tuširanja, a o tome svjedoče i njegovi brojni prijatelji. Megan Fox je prelijepa, no prilično neuredna. Posvuda baca svou odjeću, nikad ne pere svoje stvari i ne čisti za sobom, a često propusti i pustiti vodu nakon nužde.

Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Colin Farrell jako je nemaran kad je u pitanju higijena pa redovito tuširanje nije njegov prioritet, a navodno je isti još jedan holivudski ljepotan - Brad Pitt. Poznato je da jeJessica Simpson u jednoj emisiji progovorila o tome kako rijetko pere zube. Ne voli, kaže, osjećaj glatkoće. Higijenu ostalim danima održava majicom ili ručnikom.

Colin Farrell (Foto: Profimedia) Colin Farrell (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene