Isklesani kao kamen

Oni su svoja tijela doveli do savršenstva zbog OVIH uloga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznato je da glumci zbog filmskih uloga prolaze razne tjelesne transformacije, a ovi su frajeri od svojih tijela učinili prava isklesana remek djela.

Popis glumaca koji su prošli strogi režim vježbanja za uloge u filmovima prilično je dugačak, a mi vam donosimo najzanimljivije transformacije koje su seksi holivudski frajeri prošli kako bi njihova tijela bila apsolutno savršena.

Mark Wahlberg ('Pain and Gain')

Pogledaj i ovo Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Snašao se Glumac otkrio tajnu svog isklesanog tijela u 52. godini: "Mi imamo nešto što vi nemate"

Wahlberg se žestoko pripremao za ulogu u filmu 'Pain and Gain'.Trenirao je pet dana tjedno. Počeo bi s dizanjem utega, a zatim su slijedili čučnjevi i iskoraci. U vrijeme fizičkih priprema za film, jeo je 10 obroka dnevno. 'Išao bih spavati u 22 sata, a zatim bih se budio u 2 ujutro kako bih još jeo', otkrio je slavni 43-godišnji glumac.

Sve za ulogu: 2000 trbušnjaka i 6 sati treninga DNEVNO za isklesani torzo

Christian Bale ('Batman' trilogija)

U pripremama za 'Batmana', Bale je u vrlo kratkom vremenu morao dobiti na mišićnoj masi. Jeo je svaka dva do tri sata, a prehrana se sastojala od proteina i masti. Njegov režim treninga bio je naporan i ciljao je posebne grupe mišića. Nakon svake grupe vježbi, radio je kardio vježbe po 30 minuta.

Jake Gyllenhaal ('Southpaw')

Kako bi dostigao tijelo dostojno boksača, 34-godišnji Gyllenhaal bio je na ekstremnom režimu tjelovježbe. Počeo je vježbati čak šest mjeseci prije početka snimanja filma. Vježbao je šest sati dnevno, a tjelovježba je, između ostaloga, uključivala čak 2000 trbušnjaka, 1000 ujutro i isto toliko navečer. Gyllenhaal se itekako pomučio za novo, isklesano tijelo nakon što je za prethodnu ulogu, u filmu 'Nightcrawler', morao izgubiti skoro 15 kilograma.

FOTO Tko još prati utakmicu? Slavni par razmjenjivao nježnosti u prvom redu

Hugh Jackman ('Wolverine')

Za Jackmana je bilo najbitnije raditi na mišićnoj masi. Dizao je utege , puno jeo, a najveći naglasak stavljen je na povećanje mišićne mase na rukama. Određenim danima vježbao bi primjerice leđa i prsa, dok bi sljedeći dan bio posvećen vježbanju nogu.

Čije isklesano tijelo vas se najviše dojmilo? 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene